Proje Ödevim İçin Firması Olan Müritlere İhtiyacım Var Sadece Birkaç Soru Sorucam
-
merhaba mürit kardeşlerim ben istanbul üniversitesi uçak teknolojisi bölümünde okuyorum hocamız bi proje ödevi verdi. 4 tane firma bulup firmalarını nasıl kurmuşlar , kaç eleman çalıştırıyorlar , nasıl eleman alıyorlar tarzı bilgilere ihtiyacım var tüm bilgilerin gerçek olması lazım. Firması/Şirketi olan veya yardımcı olabilecek mürit abilerim varsa iletişime geçerlerse sevinirim. (İstanbulda olmaları lazım.)
-
Soru cevap şeklinde mi olacak.
Bizim patronla hallederim fakat direk yazmaya üşenirim.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------Soru cevap şeklinde mi olacak.
-----------------------------
İşte gidip koınuşacağım ben elemöan alma formları mal girdi çıktı fişleri tarzı örnekler filan almam lazım -
sahin141 bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
İşte gidip koınuşacağım ben elemöan alma formları mal girdi çıktı fişleri tarzı örnekler filan almam lazım
-----------------------------Mersin e yolun düşerse olur tabi.
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------sahin141 bunu yazdı:
real_agabey bunu yazdı:
İşte gidip koınuşacağım ben elemöan alma formları mal girdi çıktı fişleri tarzı örnekler filan almam lazım
-----------------------------Mersin e yolun düşerse olur tabi.
:) Yolum düşerse uğrarım hoc am yanına sağol. İlgilenmen yeter.Yokmu istanbul bana yardımcı olacak mürit abilerim -
yardımcı oluyum..
Ben varım.5 tanede firma sahibi arkadaşım var..gel bigün yanıma şişli perpaya 1 saate halledersin işini..
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------yardımcı oluyum..
Ben varım.5 tanede firma sahibi arkadaşım var..gel bigün yanıma şişli perpaya 1 saate halledersin işini..
eyvallah hocam ne zaman gelim müsait olduğun bi zamanı pm atarsan. Oraya gelmem 15dk benim