folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Proje Ortakları Aranıor;,,

Proje Ortakları Aranıor;,,

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZApToR
    ZApToR's avatar
    Erkek
    SLm dostlar benim önjeden mp3 sitem wardı ama mü-yap ın mp3 sitelerini kapatması sonuju bende siteyi kapattım we şu an yeni bir site kurmayı düşüorum benimle birlikte yardımcı olajak proje arkadşları arıorum ama biras düşündüğüm nokta ajaba içerik bakımından nasıl bir site üserinde yoğunlaşsak;,,,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

merhaba kardes. ben ses ve goruntu garfigi tasarimidan anlarim. sana yardimci olabilirim. ama once nasil bisey olacagina karar ver....

tesekurler....

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZApToR
    ZApToR's avatar
    Erkek

ya dostum farketmes ya konuşuruk msn de ama biras daha ekip olması lasım yaa benim geçen mp3 sitesindeki tayfalar okullar kapayınja hepsi firar yaws=)))) ama fikir lasım yaa forum falan üserinde yoğunlaşmsakmı ajabaaa nese topic e arkadşlardan gelenler olursa we fikirler atarlarsa ii olur=))))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    ZApToR bunu yazdı:

ya dostum farketmes ya konuşuruk msn de ama biras daha ekip olması lasım yaa benim geçen mp3 sitesindeki tayfalar okullar kapayınja hepsi firar yaws=)))) ama fikir lasım yaa forum falan üserinde yoğunlaşmsakmı ajabaaa nese topic e arkadşlardan gelenler olursa we fikirler atarlarsa ii olur=))))

Bence önce konuşmanı düzelt sonra millete fikir sor, chat yapmıyosun burda!..
Toplam Hit: 1435 Toplam Mesaj: 4