folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Proje Ve Fizibilitesi Hazır İş Fikirleri

Proje Ve Fizibilitesi Hazır İş Fikirleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elinde böyle bir proje olanınız var mı ? Pazartesi bitirme projesi olarak sunmam gerekiyor.Projenin içeriğinde olması gerekenleri özetleyerek anlatayım, sermaye bulunduğu taktirde direkt faaliyete geçirebileceğin bir iş fikri,iş yeri açma fikri.Tüm detaylarıyla hazır olmalı.Muhasebesi,içeriği,maaliyeti,getirisi,götürüsü ve hukuki tüm belgeleri.Cumartesi ve Pazar günleri yoğun olmamdan ötürü hazırlayamayacağım.Elinde hazır olan arkadaşım varsa paylaşabilir mi? Şimdiden yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

olsada niye söylesinki

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

burası TAHRİBAT....

(başka söze gerek yok burda herkez ihtiyazı olana yardım eder (çömez olduğunu fazal çaktırma))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    oksijen bunu yazdı:
    -----------------------------

burası TAHRİBAT....

(başka söze gerek yok burda herkez ihtiyazı olana yardım eder (çömez olduğunu fazal çaktırma))

Burası Tahribat cümlenin felsefesine tüm kalbimle inanmasam asla böyle bir konu açmazdım :) Teşekkür ederim oksijen.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

editus

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    oksijen bunu yazdı:

burası TAHRİBAT....

çömez olduğunu çaktırcak bişey yokki...

benim kafamda çok şey var mesela ama söylemem abi...

niye söylim ki...ben birine söylediğimde o arkadaş hayata geçirse nolur geçirmese nolur...

sonuçta insanın kendi ürettiği şeylerden zevk alması gerekio

Kimsenin kafasında olan birşey istemedimki ben.İstediğim sadece bir şablon,taslak ve hayali bir işletmenin kuruluş şeması.Hani ödev sitelerinde hazır dosyalar içerisinde olur ya işte ondan :) Anlatabiliyor muyum ? Biraz daha açmamı ister misin?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ters anıma geldi tutamadım kendimi editliyorum...ve bende olacaktı bitane kendi hazırladığım çıkarıp bulursam koyarım hoca

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Çok makbule geçer çünkü şuan aynı anda bir çok şeyle uğraşıyorum ve bir kaç günde bu tempoya devam etmem gerekecek.ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    kardeşim gir gogıla angora tavşanı projesini araştir. maliyet hesabından tut kar hesabına kadar herşey var. ürettiğin yünü hangi firma kaça alıyo. yok gübresini kaça satiyon. biz arkadaşlarla devletten kredi almak için hazirlamiştik. valla geçen formatta gitti yoksa upload ederdim sana :) en kısa zamanda en kolay hazırlayabileceğin proje bu bence. kolay gelsin.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Singagfu, biraz daha işletsel tarzda birşeyler arıyorum.Yinede yardım etme çaban için çok çok teşekkür ederim. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    www.duklas.com.tr/mantarfizibilite.rar öyle janjanlı bi dalga deil yani içinde bi yerlerde maliyet hesabı vardır belki ama genel bi kaynak olarak kullanabilirsin içindekileri derler sonra eksikleri tamamlaya bilirsin

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 2790 Toplam Mesaj: 11