Proje Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zynp92
    zynp92's avatar
    Dişi

arkadaslar fen lisesinde okuyorum seneye mezun oluyorum ama okulu bitirmek için bi proje yapmak gerekiyor.aklımda birşeyler war ancak bazı noktalarını danışabileceğim birine ihtiyacım war.ilgilenecek warsa pm atabilir mi

açılın ben doktorum:P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    aklındakileri biraz daha açarsan daha yardımcı olur sanki. hangi konuda yardım istiyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    e bi projeden bahsetseydinde anlayan arkadaş sana yardımcı olsaydı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ortada bi proje varsa aklındada bir fikrin vardır dimi..

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Projeyi bir görsek, şimdi pm falan uğraşmayalım. Fikri olan herkes yardımcı olsun :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    sen fikri biraz aç yardımlar gelir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Tasarımın falan iyise action script biliosan sana tübitaktan çaldığım bir proje soleyim daha yapılmadı hemen yaparsın :D

Şimdi gündemde küresel ısınma var animasyonla işte boyle yaparsak soyle olcak boyle yaparsak sukadar zarar olcak işte ağac ekmezsektoprak kayması falan yaparsın haraketli süper proje olur bence zaten bu yapılam ama ok profosyonelce sende yaparsın

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------

Tasarımın falan iyise action script biliosan sana tübitaktan çaldığım bir proje soleyim daha yapılmadı hemen yaparsın :D

Şimdi gündemde küresel ısınma var animasyonla işte boyle yaparsak soyle olcak boyle yaparsak sukadar zarar olcak işte ağac ekmezsektoprak kayması falan yaparsın haraketli süper proje olur bence zaten bu yapılam ama ok profosyonelce sende yaparsın

-----------------------------

hoca bunun bir örneği var mı peki biliyo musun? eğer bir örneği yoksa çok guzel bi iş olur bundan..

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

tbt de fen lisesine giden biridemi vardı ..

duygulu anlar yaşıyorum şu an . konuşamıcam

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 9