Proje Yardım
-
arkadaslar fen lisesinde okuyorum seneye mezun oluyorum ama okulu bitirmek için bi proje yapmak gerekiyor.aklımda birşeyler war ancak bazı noktalarını danışabileceğim birine ihtiyacım war.ilgilenecek warsa pm atabilir mi
-
aklındakileri biraz daha açarsan daha yardımcı olur sanki. hangi konuda yardım istiyorsun?
-
e bi projeden bahsetseydinde anlayan arkadaş sana yardımcı olsaydı ?
-
ortada bi proje varsa aklındada bir fikrin vardır dimi..
-
Projeyi bir görsek, şimdi pm falan uğraşmayalım. Fikri olan herkes yardımcı olsun :)
-
sen fikri biraz aç yardımlar gelir
-
Tasarımın falan iyise action script biliosan sana tübitaktan çaldığım bir proje soleyim daha yapılmadı hemen yaparsın :D
Şimdi gündemde küresel ısınma var animasyonla işte boyle yaparsak soyle olcak boyle yaparsak sukadar zarar olcak işte ağac ekmezsektoprak kayması falan yaparsın haraketli süper proje olur bence zaten bu yapılam ama ok profosyonelce sende yaparsın
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------Tasarımın falan iyise action script biliosan sana tübitaktan çaldığım bir proje soleyim daha yapılmadı hemen yaparsın :D
Şimdi gündemde küresel ısınma var animasyonla işte boyle yaparsak soyle olcak boyle yaparsak sukadar zarar olcak işte ağac ekmezsektoprak kayması falan yaparsın haraketli süper proje olur bence zaten bu yapılam ama ok profosyonelce sende yaparsın
-----------------------------hoca bunun bir örneği var mı peki biliyo musun? eğer bir örneği yoksa çok guzel bi iş olur bundan..
-
tbt de fen lisesine giden biridemi vardı ..
duygulu anlar yaşıyorum şu an . konuşamıcam