Projeksiyon Cihazı & Perdeler
-
bu nasıl cihazdir işe yararmı acaba
Durumu : Sıfır Garantisi : Var, Başlamamış Kutu : Yok Garanti Süresi : 3 yıl ve üzeri 

PROJEKTÖRÜNÜ ÇOK UCUZA KENDİN YAPDÜNYANIN HERYERİNDE SATIŞ PATLAMASI YAPAN BU ÜRÜN HAYATINIZA RENK KATACAK 2000DOLAR VERİP PROJEKTÖR ALMANIZA GEREK KALMAYACAK.
FİLM SEYREDEBİLİR,OYUN OYNAYABİLİR,TV SEYREDEBİLİRSİNİZ...
EN KALİTELİ GÖRÜNTÜYÜ 17İNCH MONİTÖR VE 37EKRAN TVDE ALDIM,,AMA EL BECERİSİ VARSA DİĞERLERİNDEDE UYGULANABİLİR:)
UCUZ VE ÇİN MALI ÜRÜNLERE ALDANMAYIN,,
ÜRÜNÜMÜZÜN HERTÜRLÜ GARANTİSİNİ VERİRİZ...
HEMENAL İLE ALIRSANIZ KARGOSUNU ÖDEYEREK GÖNDERİRİM..
BU FİYATLAR TANITIM FİYATI OLUP REKLAM AMAÇLI GELİŞ FİYATINA ÜRÜNLERDİR.
ÇEVREDEKİ 0.1mm OLAN MALZEME DEĞİL KALIN MALZEME KULLANILMIŞTIR.
EĞER DEDİĞİM GİBİ ÇIKMAZSA ÜRÜN ,ÇİZMEDEN KARGOYA TUTANAK TUTTURUNUZ VE İADE EDİNİZ,,KALİTEMİZE OKADAR GÜVENİYORUZ...
KULLANIMI
BU ÜRÜN İLE TV NİZİ VE MONİTÖRÜNÜZÜ 200 EKRAN OLARAK SEYREDECEKSİNİZ.MUKAVVA,KARTON VEYA AHŞAPTAN YAPACAĞINIZ KUTUYA LENSİ YERLEŞTİREREK EKRANIN ÖNÜNE KOYACAKSINIZ.OPTİK MERCEK GÖRÜNTÜYÜ BÜYÜTEREK KARŞI DUVARA YANSITACAK.SİZE GÖNDERECEĞİMİZ CD İLE BİRÇOK PROJEYİ UYGULAYABİLİR ,KOLAYCA PROJEKSİYONUNUZU KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ.SİZE GEREKEN SADECE GÖNDERECEĞİMİZ MERCEK,MUKAVVA VE KOLİ BANDI.
HİÇBİRŞEKİLDE BOZUKLUK YAPMIYACAK BİR ÜRÜNDÜR,ÖMÜR BOYU KULLANILIR...
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
KALINLIK: 0,4mm
AĞIRLIĞI: 44gr
İÇERİK: optik pvc mercek
BOYUT:7 inch X10 inchMERCEK VE CD ÇOK İYİ PAKETLENİP ÖZEL ZARFIYLA GÖNDERİLECEKTİR...
İSTEDİĞİNİZ SORUYU SORABİLİRSİNİZ,MEMNUNİYETLE CEVAPLARIM....yorumlarım referansımdır,,önceki satışlarımdan aldığım yorumlara bakabilirsiniz....

-
Şöyle biraz sağa sola bakıştırdım eklediği fotoğraflar tırt. Başka ev yapı projelerinden araklanmış ki onlarda sadece lensten ibaret değil adamlar baya kasıp bana göre komplike birşey yapmışlar.
Tv yada monitör ile ek olarak özel lambalar (artık her ne deniyorsa) kullanılmadan bu kadar net görüntü yansıtılamaz.
Aç tv i 2 metre arkandaki duvarı ne kadar aydınlatırsa o kadar toz bi görüntü alırsın muhtemelen. Çözünüklük olayına ise hiç girmiyorum.
Uzun lafın kısası bence tırt.
-
GG den baktn sanrm buna.neymiş fiyatı?
-
Bu fotolarin cogu ev yapimi projeksyon fotosu...
Normalde bi mercek ile böyle görüntü alman imkansız gibi bişi..
ucuza mal etme niyetin varsa ev yapimi olayina bak istersen :)