Projektör Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

1080p film oynatabilen, çok ağır olmayan güzel net görüntü veren(gündüz de perdeden bişeyler görebileyim), bişey arıyorum.

açıkçası fazla teknik spesifikasyon yazacak kadar konuyu bilmiyorum, nedir bu mereti alırken önemli olan hususlar?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Şeh apül ömrü falan önemli bildiğim.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

kısa atımlı (short throw) olması işe yarar, kısa mesafeden duvara/perdeye kocaman görüntü verir. Kısa atımlılarda LUMEN e pek bakma çünkü ışık kısa mesafede hedefe ulaştığı için büyük lümenli ışığa gerek duymazlar.

projektör araştır hocam, sonra da http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm adresinden projektörü kaç metreye koymalıyım vs. gibi ayarları almadan önce gör.

3D olması iyi olur, büyük ekranda 3D iyi oluyor.

Optoma 'nın 720p lik modeli bence çok iyi ama artık 720p yetmeyebilir. Optoma GT750XL. Çantaya atıp arkadaşın evine götürebiliyordun. Portatif yapmışlar. Çantasıyla birlikte geliyordu..

Contrast değeri hakkında çok bilgim yok, yüksek olması iyi diyorlar ama neye göre kime göre bilemiyorum açıkçası.

LED olup olmamasına fazla takılma hocam, diğer türdeki projektörlerin tek dez avantajı lamba ömrü 3000-5000 saat felan oluyor. LEDlerin 20,000 saat fln.. Lambası biterse değiştiriyorsun o kadar, azıcık masraf.

RockZs tarafından 15/Kas/14 20:22 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

benq markasının geniş kasalı bir ürününü tercih etmelisin.

en dayanıklısı geniş kasalı olanlar. şimdi model vermek istemıyorum parana ve istediğin özelliklere göre alacağın için.

ama benq ürünleri ciddi anlamda sağlamdır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 688 Toplam Mesaj: 4