Projektorler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocalar uygun fiyatlı hem film izlemelik hem arada kablosuz klavye mause ile oyun oynamalık bir projektör düşünüyorum

fiyatlar 550 TL den başlıyor gibi genelde 2500-600-700 Lumen (ampulün gücü) ve 4 Bin 5 Bin 6 Bin saat arası (24 saat açıkken 165gün felan ortalama ) ömre sahipler.

7/24 açık olmayacağı için sorun değil hatta fazla kullansam bile 2 yıl gider bana ki iyi bir süre yani.

Sizin bildiğiniz projektörlerde başka neye dikkat etmek gerekiyor , marka sony en iyisiymiş fakat fiyat ortada dell ve acer fiyatları çok iyi gözüküyor. bide perde ayarliycaz tabi.

Çözünürlük olarak çok fark ediyormu yani FULL HD ile 800x600 küsür felan ileride param olur yaygınlaşır gider 4K lık alırım o ayrı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam bende bu var http://www.chip.com.tr/inceleme/acer-c20-pico_3287.html

Ufacık bişi, lümen olarak biraz düşük gündüz kullanılmıyor ama gece falan film izlemek için kullanıyorum. Kronik bi rahatsızlığı var ekranın bi kenarı hafif bulanık kalıyor film izlerken falan sorun değil de, yazı mazı okurken farkediliyor. Piyasa fiyatı 700 civarı istersen elimdekini 450den bırakabilirim.

Not: Vga kablosunu bozdum, hdmi üzerinden kullanıyorum. Dönüştürücüsünü de yollarım.

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bende bi odanın bi duvarını ayırdım tekrar işe girmeyi bekliyorum valla kaliteli bişi lazım. tabi 2-3 binde vermeyek ama full hd yüzüklerin  efendisi izlerim affetmem oyunda oynarım acımam.. var mı taş gibi görüntüsü olan iyi fiyatlı bi önerisi olan :d

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Ufacık bişi, lümen olarak biraz düşük gündüz kullanılmıyor ama gece falan film izlemek için kullanıyorum. Kronik bi rahatsızlığı var ekranın bi kenarı hafif bulanık kalıyor film izlerken falan sorun değil de, yazı mazı okurken farkediliyor. Piyasa fiyatı 700 civarı istersen elimdekini 450den bırakabilirim.

Not: Vga kablosunu bozdum, hdmi üzerinden kullanıyorum. Dönüştürücüsünü de yollarım.

hocam sen ürünü bu kadar kötüledikten sonra bırak 2.elini bu yorumu google da aratıp gören kimsenin alacağını sanmıyorum :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    NmC bunu yazdı

hocam sen ürünü bu kadar kötüledikten sonra bırak 2.elini bu yorumu google da aratıp gören kimsenin alacağını sanmıyorum :D

Ahahah :D Yok hocam ben tok satıcıyım ondan böyle, hak hukuk mevzusuna takılırım biraz :) Yoksa chip'in incelemesini izle avantajlarını ordan gör :) Gömlek cebinde taşıyosun bataryası var, sd card yuvası var. Falan filan feşmekan...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bir kere up olsun :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Bu konuda bilgisi olan arkadaş bir zahmet bilgilerini bizimle paylaşsın :) Projektör tavsiye eder misiniz mesela,hangi marka,kaç liralık bir şey işimizi görür gibi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Askerde projeksiyon kullandım ilk kez anlamadığım bişeydi ama yürüdü gitti 550 kişilik alay sineması işlettim kazançlı eğlenceli işti askerliğim renkli geçti haliyle bu iş yüzünden sürekli dışarda olurdum.4 metreye 4.5 metre perdeye 3000 ansi lümen bir toshiba vardı aygır gibiydi ama hiç kapandığını görmedim.ne filmler oynatmıştı o projeksiyon hatta tv bile izlerdim teleon anteni gece çevirirdim hotbird e joy 69 vs kanallar bıngıl bıngıl sabaha kadar devrelerim film izlerdi ben uyur sızardım işten güçten veya gazinolardan gelen alkolden.askerden geldim dvd cd işine girdim bir ara aklıma projektör geldi gittim teknosaya bi tane toshiba 220-260 1800 ansi lümen aldım gayet başarılı bir projeksiyondu epey film dvd izledim maç izledim 2006 dünya kupasını izledim arkadaşımın evinde kalmıştı bi ara eve giren çıkan belli değildi bi ara bırak dememe rağmen biri hüpletmiş bizim emektar projeksiyonu bu durum üzmüştü haliyle.projeksiyonda marka sorarsan japonlar iyisidir ama denklem önemli kontrast ve çözünürlüğü rahat ayarlayıp buluyorsan o makina iyidir.

herksesin işini görecek özellikte bir panasonic burada

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-pt-lx30h-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,33497.html

yok şöyle böyle ama işimi görsün derseniz toshiba tdp-xp1  var.

weskeyy tarafından 15/Ara/12 23:54 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı

Askerde projeksiyon kullandım ilk kez anlamadığım bişeydi ama yürüdü gitti 550 kişilik alay sineması işlettim kazançlı eğlenceli işti askerliğim renkli geçti haliyle bu iş yüzünden sürekli dışarda olurdum.4 metreye 4.5 metre perdeye 3000 ansi lümen bir toshiba vardı aygır gibiydi ama hiç kapandığını görmedim.ne filmler oynatmıştı o projeksiyon hatta tv bile izlerdim teleon anteni gece çevirirdim hotbird e joy 69 vs kanallar bıngıl bıngıl sabaha kadar devrelerim film izlerdi ben uyur sızardım işten güçten veya gazinolardan gelen alkolden.askerden geldim dvd cd işine girdim bir ara aklıma projektör geldi gittim teknosaya bi tane toshiba 220-260 1800 ansi lümen aldım gayet başarılı bir projeksiyondu epey film dvd izledim maç izledim 2006 dünya kupasını izledim arkadaşımın evinde kalmıştı bi ara eve giren çıkan belli değildi bi ara bırak dememe rağmen biri hüpletmiş bizim emektar projeksiyonu bu durum üzmüştü haliyle.projeksiyonda marka sorarsan japonlar iyisidir ama denklem önemli kontrast ve çözünürlüğü rahat ayarlayıp buluyorsan o makina iyidir.

herksesin işini görecek özellikte bir panasonic burada

http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-pt-lx30h-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,33497.html

yok şöyle böyle ama işimi görsün derseniz toshiba tdp-xp1  var.

hocam panasonic güzel imiş fakat onu alsam alsam işe girdikten sonra evim olunca ona alirim belki daha da iyisini :D 

Toplam Hit: 955 Toplam Mesaj: 9