Projem İçin İsim Ve Alanadı Önerisi?
-
Merhaba arkadaşlar kısaca projemden bahsedeyim:
Projemi Silverlight ile yazdım.Hem masaüstü hem de browser tabanlı çalışıyor.Bilgiler nette mssql veritabanında tutuluyor.İçeriğinde şimdilik :-Cari hesap borç/alacak takip,
-Stok takip,
-Kişi rehberi,
-Randevu takip modülleri bulunuyor.Kullanım alanları :
-Küçük ve orta büyüklükte ki şirketler,
-Avukatlık büroları,
-Özel muayenehaneler(diş vb..) vb.. çoğaltılabilir.Projem tamamen ücretsiz olarak yayınlanacaktır.Belki ileri de sağına soluna kullanıcıya etki etmeyecek reklamlar alabilir ya da almayabilirim.
Proceyi kariyerimde referans göstermek amacıyla yapmış olup, ömrüm yettiğince geliştireceğim.Proje tasarım ve antinkuntin(uyarı mesajları vb..) işleri dışında bitti.Allah izin verirse tahmini 2 hafta içerisinde hayata geçecek.Fakat hala bir isim ve alanadı bulabilmiş değilim.Lütfen önerilerinizi esirgemeyin.
Bu da yapı halinden bir görüntü: http://img808.imageshack.us/img808/9342/adszra.png
-
virtual chase
sanal takip anlamina geliyor
-
Esnaf kesime hitap edeceği için yabancı olmaması gerekiyor hocam.Onu yazmayı unuttum :)
-
basit bisey ama isyerim olabilir.
ps isyerim.com.tr bosta
-
e-takipci.com,net v.s boşta
-
Teşekkür ederim.Önerileri not alıyorum, en son eleme yapacağım...
-
www.randevun.com
www.e-takip.com
-
www.hesabimyanimda.com
www.seyyarşirket.com
www.seyyarhesap.com
www.heryerdenhesap.com
Hayırlı olsun Başarılı olursa çok tutulur sanırım
-
wayy benim projeme rakip bir proje bu. tam anlamıyla aynı işleri yapmasada konsept aynı. müşteri takibi üzerine bi sistem. ben kendime 1-2 sene önce uyetakip.com adresini almıştım. hatta alırkende nasıl bu domain boşta deyip çok şaşırmıştım. umarım böle bi isim denk getirebilirsin.
domain ismi konusunda pek yardımcı olamıyacağım, çünkü bende başka bi projem iiçin tahribata konu açmıştım.
ama projen hakkında bi önerim olucak. ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla tasarımın biraz karışık geldi bana. biraz daha sade bir tasarım ve kullanım kolaylığı katmanı tavsiye ederim. üye takip programımı kime sattıysam söyledikleri ilk şey "sizin programınız çok basit kullanıyor ve için gereksiz hiçbir şey yok" demeleriydi. çek-senet izlemedir, hhesap makinesidir, ıvırdır zıvırdır gibi şeyleri programına koymanı bu yüzden tavsiye etmem.
para kazanmak içinde ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki versiyonun olsun, ücretsizde birkaç özelliği kapa ama programı kullanabilsinler, zaten beğenirlerse satın alırlar :) ben sadece raporlama özelliği kapatmıştım ;)