Projem Var Sponsor Arıyorum
-
bi internet sitesi projem var , o gün çıkan haberlere eleştiri yapıcaz her ay ayın haberi ve en kötü haberi ödülü filan vericez bunun için sponsor host ve domain arıyorum. Siteden gelir olurmu bilmiyorum ama olursa sponsor olan kişi alır domainle hostun parası yerine
-
daha iyi projelere sponsor olurum :) host konusunda
-
Karakutu'dan 100 mb lık bir alaaan ( alkışşş )
-
hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama bu proje tutmaz... zamanını daha iyi projelere harca... pm atıyorum sana mesela :)) bak
-
Bence fena fikir değil millet haber sitelerine deli gibi yorum yapıyor buna da yaparlar.
-
proje bence tutabilitesi olan bi proje özel olarakta belirttiğim gibi cidi olduğunuzu anlarsam her türlü desteği sağlarım
-
projede başarılar dilerim
umarım tutar
lakin beleşin kralını verse dj_alperden host falan alma derim
illa o hostu burnundan getirecek şeyler ister başta reklamın kralını
-
siteyi kime yaptırcan ki
-
sikindirik olmayan bi haber sitesi yap devamlı ziyaretçin olayım.ama haber kaynağın habertürk vs olmasın onlara benzeme yabancı haber sitelerini gazeteleri falan çevir yeter sana birazda reklamla a.korsun ortalığın
edit: bunu yapıcaksan sermaye veririm ortaklık karşılığı
edit2: hacı senin projen pek güzel değil tutmaz bence.çok meshur biri değilsen millet senin haberlere yorumunu önemsemiycektir.hadi yorumu oyu kullanıcı versin dersen belki bişeyler olabilir ufaktan ama yine zor.büyük haber sitelerinin anket kısımları daha cazip gelir adamlara
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
sikindirik olmayan bi haber sitesi yap devamlı ziyaretçin olayım.ama haber kaynağın habertürk vs olmasın onlara benzeme yabancı haber sitelerini gazeteleri falan çevir yeter sana birazda reklamla a.korsun ortalığın
edit: bunu yapıcaksan sermaye veririm ortaklık karşılığı
edit2: hacı senin projen pek güzel değil tutmaz bence.çok meshur biri değilsen millet senin haberlere yorumunu önemsemiycektir.hadi yorumu oyu kullanıcı versin dersen belki bişeyler olabilir ufaktan ama yine zor.büyük haber sitelerinin anket kısımları daha cazip gelir adamlara
-----------------------------bana ortaklık karsılığı sermaye ver hacı bendede ilginç projeler var :))