folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Projem Var Sponsor Arıyorum

Projem Var Sponsor Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

bi internet sitesi projem var , o gün çıkan haberlere eleştiri yapıcaz her ay ayın haberi ve en kötü haberi ödülü filan vericez bunun için sponsor host ve domain arıyorum. Siteden gelir olurmu bilmiyorum ama olursa sponsor olan kişi alır domainle hostun parası yerine

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

daha iyi projelere sponsor olurum :) host konusunda

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Karakutu'dan 100 mb lık bir alaaan  ( alkışşş ) 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama bu proje tutmaz... zamanını daha iyi projelere harca... pm atıyorum sana mesela :)) bak 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Bence fena fikir değil millet haber sitelerine deli gibi yorum yapıyor buna da yaparlar.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

proje bence tutabilitesi olan bi proje özel olarakta belirttiğim gibi cidi olduğunuzu anlarsam her türlü desteği sağlarım

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

projede başarılar dilerim

umarım tutar

lakin beleşin kralını verse dj_alperden host falan alma derim

illa o hostu burnundan getirecek şeyler ister başta reklamın kralını

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siteyi kime yaptırcan ki

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

sikindirik olmayan bi haber sitesi yap devamlı ziyaretçin olayım.ama haber kaynağın habertürk vs olmasın onlara benzeme yabancı haber sitelerini gazeteleri falan çevir yeter sana birazda reklamla a.korsun ortalığın

edit: bunu yapıcaksan sermaye veririm ortaklık karşılığı

edit2: hacı senin projen pek güzel değil tutmaz bence.çok meshur biri değilsen millet senin haberlere yorumunu önemsemiycektir.hadi yorumu oyu kullanıcı versin dersen belki bişeyler olabilir ufaktan ama yine zor.büyük haber sitelerinin anket kısımları daha cazip gelir adamlara

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------

sikindirik olmayan bi haber sitesi yap devamlı ziyaretçin olayım.ama haber kaynağın habertürk vs olmasın onlara benzeme yabancı haber sitelerini gazeteleri falan çevir yeter sana birazda reklamla a.korsun ortalığın

edit: bunu yapıcaksan sermaye veririm ortaklık karşılığı

edit2: hacı senin projen pek güzel değil tutmaz bence.çok meshur biri değilsen millet senin haberlere yorumunu önemsemiycektir.hadi yorumu oyu kullanıcı versin dersen belki bişeyler olabilir ufaktan ama yine zor.büyük haber sitelerinin anket kısımları daha cazip gelir adamlara

-----------------------------

bana ortaklık karsılığı sermaye ver hacı bendede ilginç projeler var :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 1456 Toplam Mesaj: 10