folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Projemize İsim Önerileri ?

Projemize İsim Önerileri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar

daha önce

http://tahribat.com/Forum-Cumhurbaskanligi-Secimleri-Anlik-Sosyal-Medya-Analizi-197817/

http://tahribat.com/Forum-Cb-Secimleri-Anlik-Sosyal-Medya-Analiz-Sonuclari-198061/

bu konularda bahsettiğimiz projenin yayın hayatına geçmesine az bir süre kaldı fakat hala isim konusu netleşmiş değil.

Proje Sosyal Medya Analizi ağırlıklı fakat içerisinde Sosyal Platformlar ile bir çok farklı toollar bulabileceğiniz bir sistem olacak yani sadece analiz değil.

Aradağımız tek kriter ismin ingilizce olması ve .com tercihen net ve orgta boşta olması. 

Kurumsal olabilir,Yaratıcı olabilir,kısa olabilir,2 kelime olabilir,anlamlı kısa kelimlerden çekimler olabilir yani tamamen size kalmış bir mevzu.

Önerilerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

içinde monitor geçen bir kelime olabilir. Bi kaç türevine baktım ama .com alınmıştı. Başarılar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

up to up

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

Aklıma ilk olarak medianalysis geldi.

Ama dolu sanirim

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

SOcialMEDiaANalysis yani SOMEDAN.COM

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 758 Toplam Mesaj: 5