Projm İçin Fikir Alabilir Miyim ?
-
Merhabalar ;
Elimde tutorialturk.net domaini var ve ben bunu iyi bir şekilde en azından fayda sağlamaya yönelik açmak istedim.. Fakat şuan için iyi bir script bulamdım + yazdrmadım.. Benim takıldığım nokta şu ; sadece video sitesimi olmalı ? Görsel dersleremi önem verlmeli yada portal tarzı olp Makale + video şeklindemi olmalı ? Fikir alabilirmiym.
Teşekkürler
-
makale ve video hatta resimli anlatımları da katarsan işin içine daha kârlı çıkarsın bence salt video oldumu bir süre sonra içerik bulmada sıkıntı çekebilirsin.
Ama makaleler ve resimli anlatımlar olursa kullanıcılarda içerik ekleyebilirler kendilerince.
Hatta içerik ekleyenlere ayrıcalıklar da kazandırabilirsin teşvik etmek amacıyla.
Scripti özel yazacaksan kullanıcılar için herşeyi kolay hale getirmeyi ilke haline getirirsen,sade ve işlevsel olursa script tutulmaması elde değil.
Şimdiden kolay gelsin.Hayırlı olur inşallah senin için, güzel birşey çıkarda bizde nasiplenmiş faydalanmış oluruz (:Başarılar..
-
İçerik olark özgün payaşımı hedef almk istiyorum.. Nette bir sürü soru ve sorunlar vr bunları çözüp sunma faydalı olcaktr.. Fakak script yazdırmaktansa piyasadak scripler işimi grmz mi sizce en basitinden wordpress ?
-
abi domain guzel. tutorial'ın terimsel anlamı bir şeyin nasıl yapılacağını uygulamalı göstermek.
resimlerle de olur, videoyla da.
eğer site için çalışacak insanlar bulursan geleceği var gibi görünüyo.
-
bu arada sen adamları hazırla :) reklam planlarını falan yap. scripti yazarız sorun değil :)
-
yardım ederiz
-
Sistemi kasmayck br script olmalı..Wordpress zamanla yoracaktır sunucuyu script yazmak ücreti ile olsada makul bir fiyta düşünebilirm ve bu işte zaman bol olan ( dersini , ailesini ve kendisin aksatmayack) arkadaşlarla bu projede çalışabilirim .. Tabi öncesinde sistemin temelleri atılmalı... Örnek br kaç site göstrmeniz mümkünse sevinirm
-
abi eğer ortak olacaksak, para sorun değil benim için.tolgasen de kabul ederse, tolgasen, ben, o :P bi kaç kişi oturup scripti yazarız. devamını da getiririz.
-
edit