Prorat Resimli Anlatım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    podoparis
    podoparis's avatar
    Erkek

1.adim) olustur yani kurbana göndermek için bi tana ajan (server) olusturacaz

2.adim)-3- yazan yere e mail adresinizi yaz1yosunuz kisinin sifrelerinin gelmesi için (yahoo önerilir)

3. adim)-4- te gördügünüz buton olusturacagimiz serverin simgesini belirliyoruz örnek: resim

4.adim)-5- te server olustura tikliyoruz ve ajanimiz hazir....

simdi bi kurban bulun ve gönderin

kurbana gönderdikten sonra (burbana serveri açtirin)

sonra baglan dügmesine tiklayin

fttp sifresi soracak eger ajani yapim asamasinde sifreyi degistirmediyseniz 123456 olarak tir sifreyi girin ve zevkini çikartin

sisteme zarar vermenizi tavsiye etmem........[/hide]
                                       podoparis'den sevgilerle.........                    :::::::alıntı::::::

***Im wanna 2 give you best thing in the world..but I dont know how can I give ur self 2you***
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    şuna prorat server kurma anlatım desene

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    podoparis
    podoparis's avatar
    Erkek
    okadrını anlarsınız artık....

***Im wanna 2 give you best thing in the world..but I dont know how can I give ur self 2you***
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aylardır basbas bağıroz protatın kendisi trojan server siz başkasını tuzağa düşürmeye çalışırken boqu kendiniz yiyorsunuz..bu atmaca denen adam eziqdir...bir ara  tuzakonline mi ne vardı sonra atmacaonline falan filan orada baya bi lamerlik yapıodu...böyle film izleyip hayal kurarlar ya millet hacker düşlerine dalmış bir adamdı...yani midyata pirince giderken 2 tane eziqin programı yüzünden evdeki bulgurdan olmayın...bide a.q nereye kadar ona buna trojan bulaştıracaksınız..nereye kadar milleti kandırıp hotmail şifrelerini alacaksınız...iş ekmeğe gelince ne boq yiceksiniz...size kimse trojan kullanıyor diye ekmek vermez..adam gibi teknolojiyi öğrenin geleceğinize yatırım yapın...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
Toplam Hit: 3710 Toplam Mesaj: 5