Prorat Resimli Anlatım
-
podoparis'den sevgilerle......... :::::::alıntı::::::

1.adim) olustur yani kurbana göndermek için bi tana ajan (server) olusturacaz
2.adim)-3- yazan yere e mail adresinizi yaz1yosunuz kisinin sifrelerinin gelmesi için (yahoo önerilir)
3. adim)-4- te gördügünüz buton olusturacagimiz serverin simgesini belirliyoruz örnek: resim
4.adim)-5- te server olustura tikliyoruz ve ajanimiz hazir....
simdi bi kurban bulun ve gönderin
kurbana gönderdikten sonra (burbana serveri açtirin)
sonra baglan dügmesine tiklayin
fttp sifresi soracak eger ajani yapim asamasinde sifreyi degistirmediyseniz 123456 olarak tir sifreyi girin ve zevkini çikartin
sisteme zarar vermenizi tavsiye etmem........[/hide] -
şuna prorat server kurma anlatım desene
-
okadrını anlarsınız artık....
-
aylardır basbas bağıroz protatın kendisi trojan server siz başkasını tuzağa düşürmeye çalışırken boqu kendiniz yiyorsunuz..bu atmaca denen adam eziqdir...bir ara tuzakonline mi ne vardı sonra atmacaonline falan filan orada baya bi lamerlik yapıodu...böyle film izleyip hayal kurarlar ya millet hacker düşlerine dalmış bir adamdı...yani midyata pirince giderken 2 tane eziqin programı yüzünden evdeki bulgurdan olmayın...bide a.q nereye kadar ona buna trojan bulaştıracaksınız..nereye kadar milleti kandırıp hotmail şifrelerini alacaksınız...iş ekmeğe gelince ne boq yiceksiniz...size kimse trojan kullanıyor diye ekmek vermez..adam gibi teknolojiyi öğrenin geleceğinize yatırım yapın...
-
Removed...
Toplam Hit: 3710 Toplam Mesaj: 5