Prorat SE De Ağdan Başka Bir Ağa?
-
Arkadaşlar birçok kez ProRat reverse connection ile evden (Dial-up) başka internet cafelere bağlandım.Fakat bunu bir cafeden diğer cafeye nasıl yaparım?Duyduğuma göre port falan açmak gerekiyormuş.Kafe sahibinin de izni var yani Ana PC den ne yapmam gerekiyor detaylı anlatabilirmisiniz?
-
prorat kullanmayın kendisi bir trojen :)
-
Olsun trojen mrojen siz lütfen sorduğum sotutyu bir cevaplayın ..
-
prorat ın TÜM portlarını çıkış yapılan modemde açtıracaksın .. Ve kullandığın ağ içi makinanın ip adresini alacaksın. Ardından bu porta gelen istekleri bu ip ye yönlendireceksin
Kısaca özetliyeyim : Ya üşeneceksin yapmayacaksın, Yada yapamayacaksın , yada yapmayacaksın, yada prorat kullanmayacaksın , yada trojan kullanmayacaksın :D
-
Ayrıntılı dedik arkadaşlar?
-
ayrntılı için modemden modeme herşeyden herşeye değişir ... Dediğim şeyleri biraz araştırırsan network forumlarında ip nasıl yönlendiririm felan açıklarlar anladın ?Tabi prorat deme direk BAN :D.. :)
-
Mesela portları açtık diyelim.
No-IP Duc u çalıştırıp ip yi öle yapsak olmazmı?
-
arkadaşlar aranızda kaç kişi prorat ın help dosyasını okuma zahmetini gösterdi? orda adamlar yazmış proconnective yapamıycağın tek yer ağ altındaki pc dir die sizde porttur die anlatıyosunuz, bide proratın kendisi server diyosunuz kim ispat etti bunu kardeşim kendisi server olsa bağlan dediğimizde kendimiz bağlanmamız gerekir mantık olarak dimi? şimdi diyceksiniz ayrı bi client war bende olabilir derim.... ama siz de rusların birinin mp3lerini çaldığı olayını sallıyacaksanız "Hadi Len!!!" derim rusların işi yokta adamın mp3 lerini çalıcak .... prorat ı savunmuyorum ama ben 2-3 senedir kullanıyorum bana hiç bir zararı olmadı zararı olan biri çıksın piyasaya bana şu oldu desin ispatlasın?!?!
Toplam Hit: 2652 Toplam Mesaj: 8