Prorat Special Nerde Bulurum ?
-
Arkadaşlar bana acil bir link gerekiyor... prorat special Dowload edebilmem için... Bir adres buldum ancak oda dowload edmiyor... bilen bir arkadaş varsa lütfen bana msj atsın.. yada buraya link versin.Yardımlarınız için şimdiden çok ,çok tşkler...
-
Arkadaşım Genel'de açmaman gereken başlıkları açıyorsun.
Tahribat Forum
Genel

prorat special Nerde Bulurum ?Bu yanlış! Paylaşım'da aç. Yeni Başlayanlar'da aç! Ama bunun yeri genel değil!!!
-
prorat kullanıp kendinimi hackleteceksin bırakın şu prorat işini...
-
halen prorat diyolar a.q! peeeehhhh!
hhöööö Hojaaa uyanda baliga gidelim...?
-
Arkadaşlar hor görmeyın bana bu proğram lağzım..! Bileniniz varsa söyler.. yoksa susrasınız hakarete , hor görmeye gerek yok ! herkez bu işi çok ıyı bılıyor die bir kadidede yok !
elbet heipimiz zaman , zaman dikkatsiz oluyoruz Criminal... Hatamız varsa uygun bir lisanda söylersin.emir vaki yapmazsın kardeş.Ben seni farklı biri olarak görüyordum.Beni yanılttın.Senden daha olgun bir lisan ile , anlatmanı beklerdim.Böyle emir vaki yaparak değil arkadaşım... Yinede saol...
-
hoca sinir yapma yaw adam seni düşünüyo arkadasın prorattan ağzı yanmıs seninde yanmasın diyo kızcak bişi yok proratın kendisinin trojan olduunu bilmiomusn?yarın bigun proratı yapanlar senin pc yede girerler a.q
-
Güzel kardeşlerim biliyorum ama bana bu proğram lağzım..! Artı ; bırakın'da Trojanı ben düşüneyim... bir bilen lağzım bana ... Link verebilicek arkadaş yok sanırm kos kocaman tahribatta...
-
kendi sitesinde var indir ordan.