folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Prorat Special Nerde Bulurum ?

Prorat Special Nerde Bulurum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar bana acil bir link gerekiyor... prorat special Dowload edebilmem için... Bir adres buldum ancak oda dowload edmiyor... bilen bir arkadaş varsa lütfen bana msj atsın.. yada buraya link versin.Yardımlarınız için şimdiden çok ,çok tşkler...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşım Genel'de açmaman gereken başlıkları açıyorsun.

Tahribat Forum
    Genel
          prorat special Nerde Bulurum ?

Bu yanlış! Paylaşım'da aç. Yeni Başlayanlar'da aç! Ama bunun yeri genel değil!!!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    prorat kullanıp kendinimi hackleteceksin bırakın şu prorat işini...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

halen prorat diyolar a.q! peeeehhhh!

hhöööö Hojaaa uyanda baliga gidelim...?

choosing my confessions...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar hor görmeyın bana bu proğram lağzım..! Bileniniz varsa söyler.. yoksa susrasınız hakarete , hor görmeye gerek yok ! herkez bu işi çok ıyı bılıyor die bir kadidede yok !

elbet heipimiz zaman , zaman dikkatsiz oluyoruz Criminal... Hatamız varsa uygun bir lisanda söylersin.emir vaki yapmazsın kardeş.Ben seni farklı biri olarak görüyordum.Beni yanılttın.Senden daha olgun bir lisan ile , anlatmanı beklerdim.Böyle emir vaki yaparak değil arkadaşım... Yinede saol...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

hoca sinir yapma yaw adam seni düşünüyo arkadasın prorattan ağzı yanmıs seninde yanmasın diyo kızcak bişi yok proratın kendisinin trojan olduunu bilmiomusn?yarın bigun proratı yapanlar senin pc yede girerler a.q

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel kardeşlerim biliyorum ama bana bu proğram lağzım..! Artı ; bırakın'da Trojanı ben düşüneyim... bir bilen lağzım bana ... Link verebilicek arkadaş yok sanırm kos kocaman tahribatta...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DLMK
    DLMK's avatar
    Erkek
    kendi sitesinde var indir ordan.
Toplam Hit: 2107 Toplam Mesaj: 8