Proratla Bağlanmak İçin Sadece Modemi Natlasak Karşı Tarafı Bağlanabilirmiyiz?
-
merhabalar prorat programında normalde server.exe dosyasını açtırmamız gerekiyor.Ama şu şekilde yaparsak karşı tarafa server.exe yi göndermeden modemini natlasam 5110 portunu açsam prorat programıyla bağlanmam mümkünmü acaba. Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim arkadaşlar!...
-
tahribat.com olarak prorat proagent gibi pro grup un y azılımlarını tavsiye etmiyoruz
ayrıca sen o server i göndermeden clientle bağlamazsın.
öyle bişi olsa zaten server-client yapmaya gerek kalmaz herkes birbirini heyklerdi
-
Seninkisi Bir Lamerlik Hikayesi..))
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------tahribat.com olarak prorat proagent gibi pro grup un y azılımlarını tavsiye etmiyoruz
ayrıca sen o server i göndermeden clientle bağlamazsın.
öyle bişi olsa zaten server-client yapmaya gerek kalmaz herkes birbirini heyklerdi
-----------------------------bende zaten karşı tarafa server.exe yi kurmadan bir şekilde onun modemini natlıyıp 5110 portunu açsam girebilecekmiyim onu merak ediyorum evet lamerlik hikayesi biraz sizin kadar profesyonel olmak için daha çok var sonuçta :d
-
peki hangi programları tavsiye edersin benim gibi bir lamerin kullanabilecegi prorat baya kolay geldi bana o yüzden onun için uğraşıyordum
-
5110 nolu portu actiktan sonra seni hangi program karsilayacak ordan ? acik porta baglanmak senin icin birsey ifade etmez.
xp 5110 portuna gelen istekleri nereye ulastiracak ? ulastirabilecegi biryer bir program olmadigi istekler havada kalacak sende niye baglanmadi acaba diyerek dusuneceksin.
ayrica natlayarak portu nasil acmayi dusunuyorsun ki ?
-
yani illa server.exe yi karşıya kurdurmamız lazım ben modemini natladım.ip ye yönlendirdim sadece.fazla değil hiç bilgim yok bu pc ye girme hakkında biraz yardımcı olabilirmisiniz peki başka nasıl bir şekilde girebilirim
-
modemi uzaktan nasil natlayacaksin ?
bilgim yok diyorsun natlamaktan bahsediyorsun
-
bilgisayar konusunda bilgim var sadece pc ye nasıl girecegim konusunda bilgim yok. Ben bilgisayarcıyım zaten pc bozuldugunda tamire gittiğim zaman arkadaşım pc sinde modemini natlıycam.