Proshow Producer 4.1.2712 + Serial
-
ProShow Producer 4.1.2712 nin seriali olan var mı? Nereye baktıysam bulamadım...:(
-
-
İndirme parametreleri geçerli değil - lütfen daha sonra tekrar deneyin. böyle bir hata alıyorum. nasıl indireceğim.
-
edward_cullen bunu yazdı:
-----------------------------İndirme parametreleri geçerli değil - lütfen daha sonra tekrar deneyin. böyle bir hata alıyorum. nasıl indireceğim.
-----------------------------linkte sorun yok
modemine reset at, bilgisayarını baştan başlat, tarayıcılarını temizle.. "ben hepsini yaptım, halen indiremiyorum" diyorsan komşana bir süreliğine rapidshare'dan dosya indirmemesini tembihle, sorun çözülecektir
-
telefonumu modem olarak kullanıyorum. halen indiremiyorum.
-
edward_cullen bunu yazdı:
-----------------------------telefonumu modem olarak kullanıyorum. halen indiremiyorum.
-----------------------------Photodex ProShow Producer 4.1.2712 programini kurun. Kurulum tamamlandiktan sonra programı çalıştırıp, gelen ekrandan "Enter KEY" butonunu tıklayıp aşağıdaki kodlardan birini girin ve "Activate Registration" butonunu tiklayın.
Name : SGNLIVE
Phone Number : 464566778799876Registration Key:
UBBGSWGZPU6ZF
UBBWKQG8DNK0F
UBBMVVQEHKMAG
UBBW6ZN1HBB6C
UBBC82WUE069Y
UBBH47DZ2NMSN
UBBQ6TT1H147G
UBBQWQSGQGF81
UBB379VKRYNYC
-
ProShow Producer v4.52.3053 Portable
Rar Şifresi : www.tahribat.com
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------edward_cullen bunu yazdı:
-----------------------------telefonumu modem olarak kullanıyorum. halen indiremiyorum.
-----------------------------Photodex ProShow Producer 4.1.2712 programini kurun. Kurulum tamamlandiktan sonra programı çalıştırıp, gelen ekrandan "Enter KEY" butonunu tıklayıp aşağıdaki kodlardan birini girin ve "Activate Registration" butonunu tiklayın.
Name : SGNLIVE
Phone Number : 464566778799876Registration Key:
UBBGSWGZPU6ZF
UBBWKQG8DNK0F
UBBMVVQEHKMAG
UBBW6ZN1HBB6C
UBBC82WUE069Y
UBBH47DZ2NMSN
UBBQ6TT1H147G
UBBQWQSGQGF81
UBB379VKRYNYC
-----------------------------Hiç biri geçerli değil. Yinede tşkler
-
Konu içeriği büyük karakterlerle forum kurallarına aykırı yazılmış.
Konu download bölümüne açılmalıymış yanlış açılmış...
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------ProShow Producer v4.52.3053 Portable
Rar Şifresi : www.tahribat.com
-----------------------------tsk ederim.. :)