folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Proteus İle Yapılmış Çizgi İzleyen Devresi

Proteus İle Yapılmış Çizgi İzleyen Devresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

arkadaşlar proteus ile yapılan çizgi izleyen devresi var mı elinizde bide çizgi izleyen ile ilgili bildiğiniz pratik bilgiler varsa püf noktası falan gibi aydınlatabilirmisiniz beni :)

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

hocam robotlarla filan ilgileniyorsan bende reklam yapayım yeri gelmişken, www.sauro2010.com , bekleriz yarışmamıza :D bende çizilmi olması lazım ama cny 70 isiste olmadığı için boştu yeri olur mu o ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

ah be hocam bitirme projem olmasa "canı cehenneme robotların" :D cny70 yerine geçen yıl switch  kullanmıştım benim amacım yazacağım programı denemek yeterki 16f877 için olsun :D ayrıca önerin olursa sensör için program için falan çok iyi olur vakit daralıyor :S

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hobi olarak düşündüğüm bir çizgi izleyen robot projesiydi  çizimide anlatımıda  şeklide  var.

http://rapidshare.com/files/347856360/robot.pdf.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2355 Toplam Mesaj: 4