folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Proteusta (ISIS) Akım Kontrollü Gerilim Kaynağı Çizimi

Proteusta (ISIS) Akım Kontrollü Gerilim Kaynağı Çizimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    Merhaba müridler, bir devre için akım kontrollü gerilim kaynağı kullanmam lazım. Komponent listesinden CCVS2 yi seçiyorum ama bu komponenti devrenin herhangi bir yolundaki akımla ilişkilendiremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

öyle bir komponent  varmıydı? voltajı sabit kalıp akımı ile oynayabilecegin?Söyledigin elemanda akımla alakalı birşey yazmıyor :S versiyon kac senın benım 7.1

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    Hayır öyle değil. Mesela I1 akımı var bir yolda. Gerilim kaynağının V değeri de 10xI1 oluyor.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

ccvs kullan onun 4 ucu var 2siyle akımı kontrol edersin 2siyle voltajı. muhtemelen ccsv2 ye koyduğun probu gösterememişin o soldaki problardan koy sonra ismini ccsv2ye  kaydet olması muhtemel ama beceremedim ben

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

http://www.stmicroelectronics.fr/stonline/products/literature/ds/1318/l200.pdf

linkteki pdf'yi bir incele hocam istersen.proteusta l200 yok ama galıba.gercekte yapıcaksan devreyı devam ederız araştırmaya.

Toplam Hit: 3548 Toplam Mesaj: 5