Proticaret Scripti Xml Entegrasyonu Yardım
-
Bir arkadaşın ricası üzerine yaşadığı sorunu buraya yazıyorum. Konu hakkındaki çözümleriniz bekleniyor.
"Arkadaşlar xml aldım ancak şöyle bir hata alıyorum
Entegre Et Durdur
Resimleri Güncelle(Resimsiz Ürünler)
Entegrasyon Ayarları Kaydedildi : OK
Dil Ayarları Kaydedildi : OK
Geçici Dosyalar Silindi : OK
Dosya İndirildi : OK
Veri Okundu : OK
Entegrasyonda Hata: Lütfen entegre etmeye çalıştığınız dosyayı kontrol edip tekrar deneyiniz.System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at cxmlimport.?()
Resim "
-
firma destek vermiyomu?
he ücretsizdi bu
Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 16:03'da DJ_Alper tarafından düzenlendi. -
vermiyormuş, sadece ücretli desteği varmış oda pahalıymış
-
Bu arkadasin mycity mi
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Bu arkadasin mycity mi
-----------------------------evet o rica etti
edit: Hayırdır hoca niye sordun ?
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 09:39'da GusFring tarafından düzenlendi. -
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
Bu arkadasin mycity mi
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 09:39'da GusFring tarafından düzenlendi.
-----------------------------o bize yanlış yaptı gitti müridleri düşünerek torrent sitesi kurdu gitti vps kiraladı seedbox aldı
bize bunu yapmayacaktı neyseki banlandı rahatladık :)
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
Bu arkadasin mycity mi
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 09:39'da GusFring tarafından düzenlendi.
-----------------------------Kendisine burdan slmlar okuyor çünkü :D
Msn den kafamı siktide :D
-
Selamlar konuyu biraz hortlattım gibi olacak ama 2 gündür bunun için kafa patlatıyorum birtürlü başaramadım dün "Entegrasyonda Hata: Lütfen entegre etmeye çalıştığınız dosyayı kontrol edip tekrar deneyiniz.System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at cxmlimport.?()" hatasını bende alıyordum ancak bu gün kurcalaya kurcalaya hata almadım ancak bu sefer entegrasyon tamamlandı dıyor ancak ürünleri sisteme eklemiyor.
Aşağıda benim düzenlemeye calıştığım xsl dosyası ve xml'ini çekmek istediğim sitenin xml çıktısını paylaşıyorum umarım bir sonuç çıkar.Not : xml çektiğim yerden IP ıznım var.
Benim düzenlediğim Proticaret format xsl kodları
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <xsl:stylesheet xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform" version="1.0" > <xsl:output method="xml" indent="yes" xmlns:xalan="http://xml.apache.org/xslt" xalan:indent-amount="4" encoding="UTF-8" /> <xsl:decimal-format name="fiyatformat" decimal-separator="," grouping-separator="." /> <xsl:template match="root"> <root> <xsl:apply-templates select="urun" /> </root> </xsl:template> <xsl:template match="/"> <urun> <StokKodu> <xsl:value-of select="StokBilgisi/AnaStokKodu" /> </StokKodu> <StokAdi> <xsl:value-of select="StokBilgisi/StokAdi" /> </StokAdi> <AnaKategori> <xsl:value-of select="StokBilgisi/KategoriAdi" /> </AnaKategori> <SatisFiyati1> <xsl:value-of select="StokBilgisi/Fiyat5" /> </SatisFiyati1> <Envanter> <xsl:value-of select="StokBilgisi/DepoMiktari" /> </Envanter> <Resim> <xsl:value-of select="StokBilgisi/KucukResim" /> </Resim> </urun> </xsl:template> </xsl:stylesheet>
Karşı sitenin xml içeriği<UrunListesi><StokBilgisi> <Aciklama/> <AnaStokKodu>00060051000000</AnaStokKodu> <BarkodKodu>8003670774860</BarkodKodu> <BuyukResim>http://www.minabebe.com/UrunResimleri/00060051000000/500x500/Chicco-Sb-Pp-0--Bpa-150-ml-0-M--Kaucuk-Biberon-3961.jpg</BuyukResim> <DepoMiktari>0,00</DepoMiktari> <Desi>0,0000</Desi> <Fiyat5>13,381200</Fiyat5> <KategoriAdi>Biberon</KategoriAdi> <KatID>1277</KatID> <KdvOrani>18</KdvOrani> <KucukResim>http://www.minabebe.com/UrunResimleri/00060051000000/150x150/Chicco-Sb-Pp-0--Bpa-150-ml-0-M--Kaucuk-Biberon-3961.jpg</KucukResim> <Marka>Chicco</Marka> <ModelNo/> <OlcuBirimi>Adet</OlcuBirimi> <Pasif>False</Pasif> <Rengi>Pembe</Rengi> <StokAdi>Chicco Sb Pp 0% Bpa 150 ml 0 M+ Kauçuk Biberon</StokAdi> <StokDurumu>0</StokDurumu> <StokID>3857</StokID> <StokKodu>00060051000000</StokKodu> <UstKategoriAdi>Beslenme ve Bakım</UstKategoriAdi> <UstKatID>1137</UstKatID> </StokBilgisi></StokBilgisi> </UrunListesi>
LuCiFeR tarafından 31/Eki/12 15:08 tarihinde düzenlenmiştir