Prototype Sorunu
-
Beyler arkadasdan cdyle aldım prototype ama hemen acılır acılmaz kapanıyor programı kapat falan diye uyarı cıkıyor işte.Sistemim win 7 64 bit.Crack falanda indirdim aynı sorun var.
-
kayit defterine girmen lazim
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
kayit defterine girmen lazim
-----------------------------Bu ne olm yazdığın harf başına para mı ödüyon düzgün anlatsana :D
-
defter
-
Regeditde napıcam beyler anlamadım biraz acıklayıcı anlatın
-
up
-
aga bendede sorun çıkmıştı. crack değiştirip ekran kartını güncellemiştim düzelmişti.
-
heralde setup yapmadan direk dosyaları attın bu yüzden hata veriyo bunun çözümü prototype kurulu pc bulcan regeditine gircen hkey_local_machine software den prototype i bulcan sağ tıkla ver diycen flasha atcan onu sonra kendi pcne atıcan o reg dosyasını sağ tık düzenle diycen orda oyunun dizin yollarını oyunu attığın yere göre ayarlıycaksın Hkey_local li olan yer değilde aşşada installdir felanda 2 taksim ' \\' kullancaksın bu kadarcık
-
bak hacı önce ekran karını güncelle sonra dene eğer yine olmassa net framework güncelle bide redistleri güncelle olması lazım
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
heralde setup yapmadan direk dosyaları attın bu yüzden hata veriyo bunun çözümü prototype kurulu pc bulcan regeditine gircen hkey_local_machine software den prototype i bulcan sağ tıkla ver diycen flasha atcan onu sonra kendi pcne atıcan o reg dosyasını sağ tık düzenle diycen orda oyunun dizin yollarını oyunu attığın yere göre ayarlıycaksın Hkey_local li olan yer değilde aşşada installdir felanda 2 taksim ' \\' kullancaksın bu kadarcık
-----------------------------setupden kurdum