folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Proxifier Aktifken, Chrome Kapanmasi [V2ray] [Socks5]

Proxifier Aktifken, Chrome Kapanmasi [V2ray] [Socks5]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar.

Cok garip bir sorun yasiyorum. Bu sorunu yapay zekaya sordum ozellikle Reddit'te arastirdim ama bir sonuc bulamadim.

Amerika'da bir sunucum var ve bunun icerisine V2ray proxy server kurdum.

Bilgisayarimdan istedigim zaman v2ray baglanip VPN niyetine kullaniyorum.

Baglanti icin bir istemci kullanmiyorum. V2rayN filan yuklu degil. Tek yaptigim v2fly/v2ray-core indirdim ve icindeki config.json dosyasini yapilandirdim. Terminali acip ./v2ray run komutu ile v2ray baglanabiliyorum. Tarayiciya ise Foxy Proxy eklentisini kurdum. 127.0.0.1 1080 port ve socks5 ile ayarladim. Sorunsuz bir sekilde v2ray tadini cikariyorum.

Ustelik karsidaki v2ray proxy serverine WARP filan yukledim tadindan yenmez :)

Peki sorunum nedir?

Bu sistem sadece tarayicida calisiyor. Tum bilgisayari vpnlemek icin Socks5 tarzi bir istemciye ihtiyacim var.

V2ray icin 2 alternatif var. Biri SStap digeri Netch. Bu ikisi Network adaptor olusturuyor ve tum trafigi bu sayede VPNleyebiliyorsunuz.

Ben biraz daha iyi olan Proxifier denedim. Portable versiyonu indirdim. Sorun su ki, bu uygulama acikken Chrome acmak istedigimde kapaniyor. Sanirim bir cakisma var. Tum eklentileri devre disi biraktim duzelmedi. Edge de ayni sorun vardi.

Lakin ornegin Windows'ta ki bir uygulamayi calistirdigimda ornegin Putty veya WindSCP gibi uygulamalar kullaniyorum bunlari calistirdigimda proxifier sorunsuz calisiyor.

Bu sorunu cozmedim. Installer Proxifier yuklemek istemiyorum, Portable'de sorun bu.

Biraz arastirdim Win2socks denen uygulama var 20 dolar almayi dusunuyorum.

Biraz daha arastirdim. SagerNet diye birsey varmis.

1) BU Proxifier ile Chrome cakismasi nedne olabilir neden Chrome acilip kapaniyor olabilir.

2) Tum neti Vpnlemek icin pcde Socks5 istemcisi olarak ne kullanabilirim en iyi ucretli cozum nedir? Proxifier'dan daha iyi ne var? 

Dipnot: V2rayN aslinda Tun ozelligi var ama dedigim gibi cok iyi calismiyor o yuzdan harici tum neti vpnleyebilecegim proxyden gelen neti tum pc yayabilecegim bir sey gerek.

Tesekkur ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Daha önce shadowsock kullanmışdım ping olara güzel ama sunucunun hızını alamıyordum.v2ray ile biraz daha hantallaşıyor.v2rayi vless protokolüyle tavsiye ediyorum, en yeni protokol kaynak tüketimi az ping değerleri iyi.

https://github.com/MHSanaei/3x-ui?tab=readme-ov-file

Ben bunu kurdum tarayıcıdan erişip arayüzde sistemin durumunu görüp işlemler yapılabiliyor.

Windows tarafını pek bilmemekle birlikte hiddify ve qv2ray vpnleri vardı bakabilirsin.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
Toplam Hit: 678 Toplam Mesaj: 2
v2ray