folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Proxy Ayarları Algılanıyor.. (Yardım)

Proxy Ayarları Algılanıyor.. (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

Arkadaşlar İnternet Explorer sayfası açtığımda, sayfanın sol alt köşesinde Proxy Ayarları algılanıyor yazıyor. Bekliyor bekliyor sayfayı geç açıyor. Ağdaki tüm bilgisayarlar anında açıyor benim pc bir okadar bekletiyor. Bağlantı hızımızda çok iyi. Bu sorunu nasıl aşabilirim. İlgilenen arkadaşlar olursa çok sevinirim.

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

kurucaksın bitane mozilla firefox.Sorun ortadan kalkıcak

Forever Mozilla..!!

Ayrıca internet explorerin ayarlarındanda bağlantıyı doğru yapılandır.. 

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Youtube gibi gereksız sitelere girmek için ayarlarla oynaydıysan onları düzelt bi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

bildiğim kadarı ile dns ayarların telekomun ki gibi değilse geç açılır, proxy kullanıyorsanda geç açılır :|

ama dediğim gibi bildiğim kadarı ile, sen iyisi mi bir "otomatik algıla" desene dns ler için, bir de proxy varsa kaldır, eski hızına geri dönmezse haber ver ki yanlış bildiğimi bende düzelteyim =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

ip numaraların otomotikse telekoma basvur lakın değilse otomotik dene  444 0 375 sorun ttnet

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek
    DrKeworks: Mozzilla Firefox kurulu. ayrıca internet ayarlarını doğru yapılandır demişsin. Nasıl? Ayarları nasıl doğru yapabilirim. Bi seferinde bu yarlarla oynamıştımondan sonra oldu bu şimdi düzeltemiyorum

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Firefox için araçlar>seçenekler>gelışmış başlığı altında ayarlar var. Ordan vekıl sunucu ayarlarını otomatık al var onu seç

Ağ bağlatılarımdan yerel ağ bağlatısını sağ tıkla ozellıler de internet erişim kurallarını tıkla yıne özellikler de dns sunucusu ve Ip yı otomatık alı işaretle

(galiba böyleydı) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Qin bunu yazdı:
    -----------------------------

ip numaraların otomotikse telekoma basvur lakın değilse otomotik dene  444 0 375 sorun ttnet

-----------------------------

Ya arkadasım bilmediğin konuda yorum yapma ne alakası var ttnet le a.q işin tuzunu kaçırdınız iyice..

ESPİR internet exploreri aç araçlar\internet seçeneklerine gir\bağlantılara tıkla yukardaki sekmeden\alttan yerel ağ ayarlarına tıkla\ayarları otomatik olarak algıla' dan işareti kaldır. uygula de tamam a bas sorunun çözülür.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 2968 Toplam Mesaj: 8