Proxy Ayarları Algılanıyor.. (Yardım)
-
Arkadaşlar İnternet Explorer sayfası açtığımda, sayfanın sol alt köşesinde Proxy Ayarları algılanıyor yazıyor. Bekliyor bekliyor sayfayı geç açıyor. Ağdaki tüm bilgisayarlar anında açıyor benim pc bir okadar bekletiyor. Bağlantı hızımızda çok iyi. Bu sorunu nasıl aşabilirim. İlgilenen arkadaşlar olursa çok sevinirim.
-
kurucaksın bitane mozilla firefox.Sorun ortadan kalkıcak
Forever Mozilla..!!
Ayrıca internet explorerin ayarlarındanda bağlantıyı doğru yapılandır..
-
Youtube gibi gereksız sitelere girmek için ayarlarla oynaydıysan onları düzelt bi
-
bildiğim kadarı ile dns ayarların telekomun ki gibi değilse geç açılır, proxy kullanıyorsanda geç açılır :|
ama dediğim gibi bildiğim kadarı ile, sen iyisi mi bir "otomatik algıla" desene dns ler için, bir de proxy varsa kaldır, eski hızına geri dönmezse haber ver ki yanlış bildiğimi bende düzelteyim =)
-
ip numaraların otomotikse telekoma basvur lakın değilse otomotik dene 444 0 375 sorun ttnet
-
DrKeworks: Mozzilla Firefox kurulu. ayrıca internet ayarlarını doğru yapılandır demişsin. Nasıl? Ayarları nasıl doğru yapabilirim. Bi seferinde bu yarlarla oynamıştımondan sonra oldu bu şimdi düzeltemiyorum
-
Firefox için araçlar>seçenekler>gelışmış başlığı altında ayarlar var. Ordan vekıl sunucu ayarlarını otomatık al var onu seç
Ağ bağlatılarımdan yerel ağ bağlatısını sağ tıkla ozellıler de internet erişim kurallarını tıkla yıne özellikler de dns sunucusu ve Ip yı otomatık alı işaretle
(galiba böyleydı)
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------ip numaraların otomotikse telekoma basvur lakın değilse otomotik dene 444 0 375 sorun ttnet
-----------------------------Ya arkadasım bilmediğin konuda yorum yapma ne alakası var ttnet le a.q işin tuzunu kaçırdınız iyice..
ESPİR internet exploreri aç araçlar\internet seçeneklerine gir\bağlantılara tıkla yukardaki sekmeden\alttan yerel ağ ayarlarına tıkla\ayarları otomatik olarak algıla' dan işareti kaldır. uygula de tamam a bas sorunun çözülür.