Proxy Konusunda Destek
-
Merhaba arkadaşlar.
Türkmenistanda trendyol.com a giriş yasak ve benim şöyle bir çözüme ihtiyacım var.
Atıyorum tbt.com sitesine girdiğimde bana içerik olarak trendyol.com içeriğini getiricek ve ben tbt.com domaini ile aslında trendyol.com sitesinde gezeceğim.
Sunucu benim tarafımdan sağlanacak sadece bu sistemin kurulması için ücretli desteğe ihtiyacım var.
-
esinti bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar.
Türkmenistanda trendyol.com a giriş yasak ve benim şöyle bir çözüme ihtiyacım var.
Atıyorum tbt.com sitesine girdiğimde bana içerik olarak trendyol.com içeriğini getiricek ve ben tbt.com domaini ile aslında trendyol.com sitesinde gezeceğim.
Sunucu benim tarafımdan sağlanacak sadece bu sistemin kurulması için ücretli desteğe ihtiyacım var.
Domain olarak olmaz da sunucuya vpn bağlantısı yapıp denesen olmaz mı
TBT.Com ile gireyim dersen ssl sertifikası doğrulamaz. Ödeme yapamazsın. Bu şekilde domain a kaydı açıp ip adresini yönlendirsen de olmaz. Çünkü Trentyol sitesinde tbt adında bir domain kaydı yoktur. Proxy serer kurup trafiği sunucun üzrinden taşıyacaksın yada en mantıklısı bence vpn kurup denemen.
x-files tarafından 17/May/24 09:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Sadece sen kullanacaksan curl ile yapabilirsin.
Toplu kullanim olacaksa artik gelistirilmesi durduruldu ama glype'a bakabilirsin.
-
https://chatgpt.com/share/917e6da2-f329-4a46-974d-a4120d16d311
ai işimizi elimizden alacak :P
-
Mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Bir arkadaş özelden ulaştı onunla başlayacağız.
sadece benim için değil bildiğiniz ülkedeki tbt.com sitesindeki bütün trafiği trendyola yönlendireceğiz.
Belki burada trendyoldan block yeriz ama bir şekilde aşacak çözümler bulmak lazım.
-
Hocam çözüm bulamazsanız bana yazabilirsin pm den yardımcı olurum