Proxy Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elinde bilmiyorum eskilerden hatırlayan varmıdır yamultucu diye bir program vardı proxyleri yükleyip siteye saldırı yapabiliyorduk o tarz bir program yadao program varsa ulaştırırsa bana sevinirim.

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Yamultucu? Denyo :-)

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ffjoness
    ffjoness's avatar
    Dişi

"siteye saldırı yapabiliyorduk"   öncelikle saldırı yapmış olsaydınız unutmazdınız bunu belirtiyim:))

yapılıyormuş daha doğru olurdu.ayrıca saldırmak tek programla olacak bi iş değil kapsamlı ve adım adım gitmek gerekir.Saldırı yapacağınız yer penetrasyon testleri yapmıyor ve güvenlik tedbirleri almıyorsa işiniz daha kolay tabiki.

1-saldırı yapılacak yer hakkında bilgi toplama aşaması (archive.org , netcraft.com ,webhosting.info)

2-port taramak için süper scan 3.0

3-ip gizlemek için tor 

4-web sitesinden bilgi almak için ve high sonuçlarını tam görebilmek için acunetix pro olması gerkiyor.demo sürümü tarama da çıkan sonuçları tam vermiyor.

5-sonrasında sisteme sızma yöntemleri onuda zaten biliyorsunuz:)

Kolay gelsinn..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    ffjoness bunu yazdı

"siteye saldırı yapabiliyorduk"   öncelikle saldırı yapmış olsaydınız unutmazdınız bunu belirtiyim:))

yapılıyormuş daha doğru olurdu.ayrıca saldırmak tek programla olacak bi iş değil kapsamlı ve adım adım gitmek gerekir.Saldırı yapacağınız yer penetrasyon testleri yapmıyor ve güvenlik tedbirleri almıyorsa işiniz daha kolay tabiki.

1-saldırı yapılacak yer hakkında bilgi toplama aşaması (archive.org , netcraft.com ,webhosting.info)

3-ip gizlemek için tor 

4-web sitesinden bilgi almak için ve high sonuçlarını tam görebilmek için acunetix pro olması gerkiyor.demo sürümü tarama da çıkan sonuçları tam vermiyor.

Kolay gelsinn..

saygılar ablacım...

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    ffjoness bunu yazdı

3-ip gizlemek için tor 

Kolay gelsinn..

üyelik tarihim gözünüze çarpmamış sanırım. istediğim program yamultucu tarzı yada o program proxy listesi girip yönlendirdiğim sayfaya girip çıkıcak bukadar :) amaç proxyleri siteye sokup bandwidth doldurmak amaç bu yani saldırı dediğim olay bu sen biraz geç kalmışın bizim muhabbetlere.

alektamovikmovik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Yamultucu? Denyo :-)

Denyo kullanmayı sevmiyorum kardeşim ya şu yamultucuyuda 2 dir kaybediyorum elinde olan varsa çok makbule geçicek

alektamovikmovik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

http://dosya.co/93uec4pxqllh/Yamultucu_2.0.rar.html

Buyur post saldırısına uğramış candan murid :) 

Edit ; Bu programın çalışırlığı ne durumda hocam acaba ? Çünki 2005 ten gelen bir program pek uğraşmam ama merak ettim 

EricNorthman tarafından 28/Eyl/13 04:16 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    BlacKShelD bunu yazdı

http://dosya.co/93uec4pxqllh/Yamultucu_2.0.rar.html

Buyur post saldırısına uğramış candan murid :) 

Edit ; Bu programın çalışırlığı ne durumda hocam acaba ? Çünki 2005 ten gelen bir program pek uğraşmam ama merak ettim 

akşam deneyip buraya yazarım kardeşim çok teşekkür ederim :)

alektamovikmovik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

bu kendi arşivindemi ya bu nedir full trojen çakmışlar.

alektamovikmovik
Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 9