Proxy Programı
-
Arkadaşlar elinde bilmiyorum eskilerden hatırlayan varmıdır yamultucu diye bir program vardı proxyleri yükleyip siteye saldırı yapabiliyorduk o tarz bir program yadao program varsa ulaştırırsa bana sevinirim.
-
Yamultucu? Denyo :-)
-
"siteye saldırı yapabiliyorduk" öncelikle saldırı yapmış olsaydınız unutmazdınız bunu belirtiyim:))
yapılıyormuş daha doğru olurdu.ayrıca saldırmak tek programla olacak bi iş değil kapsamlı ve adım adım gitmek gerekir.Saldırı yapacağınız yer penetrasyon testleri yapmıyor ve güvenlik tedbirleri almıyorsa işiniz daha kolay tabiki.
1-saldırı yapılacak yer hakkında bilgi toplama aşaması (archive.org , netcraft.com ,webhosting.info)
2-port taramak için süper scan 3.0
3-ip gizlemek için tor
4-web sitesinden bilgi almak için ve high sonuçlarını tam görebilmek için acunetix pro olması gerkiyor.demo sürümü tarama da çıkan sonuçları tam vermiyor.
5-sonrasında sisteme sızma yöntemleri onuda zaten biliyorsunuz:)
Kolay gelsinn..
-
ffjoness bunu yazdı
"siteye saldırı yapabiliyorduk" öncelikle saldırı yapmış olsaydınız unutmazdınız bunu belirtiyim:))
yapılıyormuş daha doğru olurdu.ayrıca saldırmak tek programla olacak bi iş değil kapsamlı ve adım adım gitmek gerekir.Saldırı yapacağınız yer penetrasyon testleri yapmıyor ve güvenlik tedbirleri almıyorsa işiniz daha kolay tabiki.
1-saldırı yapılacak yer hakkında bilgi toplama aşaması (archive.org , netcraft.com ,webhosting.info)
3-ip gizlemek için tor
4-web sitesinden bilgi almak için ve high sonuçlarını tam görebilmek için acunetix pro olması gerkiyor.demo sürümü tarama da çıkan sonuçları tam vermiyor.
Kolay gelsinn..
saygılar ablacım...
-
ffjoness bunu yazdı
3-ip gizlemek için tor
Kolay gelsinn..
üyelik tarihim gözünüze çarpmamış sanırım. istediğim program yamultucu tarzı yada o program proxy listesi girip yönlendirdiğim sayfaya girip çıkıcak bukadar :) amaç proxyleri siteye sokup bandwidth doldurmak amaç bu yani saldırı dediğim olay bu sen biraz geç kalmışın bizim muhabbetlere.
-
noname bunu yazdı
Yamultucu? Denyo :-)
Denyo kullanmayı sevmiyorum kardeşim ya şu yamultucuyuda 2 dir kaybediyorum elinde olan varsa çok makbule geçicek
-
http://dosya.co/93uec4pxqllh/Yamultucu_2.0.rar.html
Buyur post saldırısına uğramış candan murid :)
Edit ; Bu programın çalışırlığı ne durumda hocam acaba ? Çünki 2005 ten gelen bir program pek uğraşmam ama merak ettim
EricNorthman tarafından 28/Eyl/13 04:16 tarihinde düzenlenmiştir -
BlacKShelD bunu yazdı
http://dosya.co/93uec4pxqllh/Yamultucu_2.0.rar.html
Buyur post saldırısına uğramış candan murid :)
Edit ; Bu programın çalışırlığı ne durumda hocam acaba ? Çünki 2005 ten gelen bir program pek uğraşmam ama merak ettim
akşam deneyip buraya yazarım kardeşim çok teşekkür ederim :)
-
bu kendi arşivindemi ya bu nedir full trojen çakmışlar.