folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ps Dan Vazgectim Laptop Alicam

Ps Dan Vazgectim Laptop Alicam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Ps almak istiyorduk esimle ama sonra yok kirdirt yok oyun bul vs islemleri yuzuden hem pc de islerimiz gorunsun hemde takalim tv ye oynayalim diye laptopa döndük 

Su anda iyi bir ekran karti olan oyunlarda fazla zorlamayacak zaten cok ucuk kacik oyunda oynamayiz emulator de yukleyip mario filanda oynayacagiz 

Gamepad de alacagiz

Tavsiyeleriniz neler

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodger
    dodger's avatar
    Erkek

Hocam bütçe ne kadar? Tavsiye vermesine verilir ama sizin ayırdığınız miktara göre hareket edilse daha iyi olur sanki :)

Se...a...se...deneme..deneme..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

@dodger hocam en baba 2k 2.5k dusuncemiz

Gerci biz cok agir oyunlar oynamayiz yani en baba pes dir nebilim street ffighter yada morgal kombat mame oyunlari vs 

sunyy2003 tarafından 11/Eyl/16 20:45 tarihinde düzenlenmiştir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodger
    dodger's avatar
    Erkek

Hocam o zaman asus x556uf/x556uj serilerine bi göz gezdir kafana uygun olana bakarsın, hem bütçeyi zorlamaz hem de sizin ihtiyaçları karşılar diye düşünüyorum

Se...a...se...deneme..deneme..
Toplam Hit: 600 Toplam Mesaj: 4
yeni nesil laptoplar ekran karti islemci