Ps Renk Problemi V2 Resimli
-
-
gri olmasını istiosan en alttakini seç. renkli görünsün istiosan en üsttekini seç enter la.
-
en alttakini seçtiğimde gri olmuyor ki.
bu olay resmi açarken çıkıyor.
-
hepde sana cıkıo o sorunlar promethus nası becerion bizde hic ole seyler olmuo :D
-
o bende de çıkıyor alttakini seçiyorum hep bir problem çıkarmadı şimdiye kadar yalnız psdeki renkle kaydederken renk tonu farkı oluşuyor sanırım o seçenekle alakalı olabilir gibi.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
o bende de çıkıyor alttakini seçiyorum hep bir problem çıkarmadı şimdiye kadar yalnız psdeki renkle kaydederken renk tonu farkı oluşuyor sanırım o seçenekle alakalı olabilir gibi.
-----------------------------hocam kaydederken rengi batırıyosa nasıl sorun olmuyo diyebiliriz ki?
Drawlord bunu yazdı:
hepde sana cıkıo o sorunlar promethus nası becerion bizde hic ole seyler olmuo :D
-----------------------------Valla anlamadım ya :S
outpost yükledim mavi ekran çıkmaya başladı kaldırdım düzeldi
bitdefender yükledim sistem komple gitti, güvenli modda bile donuyo kalıyodu
şimdi de Ps sorunu :S
dün gece de soldat diye bi oyun yükledim funky_punky dengesizi yükle dedi yoksa ne işim olur oyunla? internet bağlantısı gitti gelmiyo, modeme girilmiyo. Geri yükleme yapınca düzeldi neyse ki.
Hayır abdestsiz de gezmiyorum birader :S
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------Valla anlamadım ya :S
outpost yükledim mavi ekran çıkmaya başladı kaldırdım düzeldi
bitdefender yükledim sistem komple gitti, güvenli modda bile donuyo kalıyodu
şimdi de Ps sorunu :S
dün gece de soldat diye bi oyun yükledim funky_punky dengesizi yükle dedi yoksa ne işim olur oyunla? internet bağlantısı gitti gelmiyo, modeme girilmiyo. Geri yükleme yapınca düzeldi neyse ki.
Hayır abdestsiz de gezmiyorum birader :S
-----------------------------Ya sende bi bok var ya da bilgisayarına cin girmiş ben diyim.Otur dua et.
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------Ya sende bi bok var ya da bilgisayarına cin girmiş ben diyim.Otur dua et.
-----------------------------mümkün değil bişey girmiş olması. mesela bitdefender hadisesi dizüstünde oldu, diğerleri masaüstünde. osla osla bana cin girmiştir :)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hocam kaydederken rengi batırıyosa nasıl sorun olmuyo diyebiliriz ki?
discard the embed zırvalığını seçerek kullanıyorum ben mesela şöyle bi örnek çıkardım o moddayken psd nin hali ve kayıtlı halleri
altlarda da psd yi diğer modlarda açtığımdaki halini karşılaştırdım ..
discardı seçmicez demekki dediğim gibi renk tonu oluşuyor ancak psd de resmi yaparken discard the embed modundaki renklerle uğraşıyorum ben mesela asıl rengim o diğer modlardaki renkler değil.. karışık bi durum mk :D
ama beni bu zamana kadar rahatsız etmedi :D
resim:
http://img110.imageshack.us/img110/9839/psvy6.png