Ps2"De Film İzleme Hakkında ??
-
Lost'un Divx formatında olan tüm serisini almış arkadaş.Şimdi geldi izleyemiyom diyo.Şu anda IMToo converter'ı bide div-x to DVD Converterı indiriyotum.Yalnız ps2'de hiç bir eklenti yüklemeden izleme yapabilmek için benim bu divx formatındaki videoları hangi formata çevirmem gerekiyor ? Şimdi normal film formatına çevirsem okuyacak ama bu sefer de alt yazıları gösterir mi diye aklıma takılıyor ? nettçez ??
-
altyzıları filme gömersen sorun yasamassın rahatca cevirebilirsin istedigin formata
-
Hacım alt yazıları filme nasıl gomebilirim ???
Bide hesapladığımız kadarıyla baya bi dvd gidecek bunu en kolay nasıl hallederiz.Divx az Dvd kaplıyo ama onuda ps2 desteklemiyo işte.. -
virtual dub die bi program var onla yapabilirsin
-
sağol hacı hemen çekiyom da son sorum; PS2'de izleyebilmem için hangi formata cevirmem gerek ???
-
Ne ugrasiyon bilgisayarindan bak iste DVD'Lerine.
-
ps2 hangi formatları destekledigini bilmiyorum ama mp4 destekliyosa mp4 yap hem goruntuden fazla kayıp yasamassın hemde boyutu az olur
-
Reamlis sağol hoca ama sorun klasorlemeymiş amcuk adam her siziyi ayrı klasore koymus hepsini anadizine koyup direk dvd ye cekince çalıştırıyo divx'i de..Sağol yardımların için..
-
PS2 de divx filim izleyebilirsin SMSPlayer ile
-
Sakaleyn sağol hoca diğer dvdler senin sayende kurtuldu ;)
-
aslında divx player alcana ps2 alıcaksın 2. eli 150 ytl (:
Toplam Hit: 1383 Toplam Mesaj: 11