Ps2ye Harddisk Takmak Ve Oyunları Hddden Oynamak =) Bi Yardım Lazım Hafama Takıldı???
-
Şimdi ps2de hdd olduğunu biliyordum ama hiç kurcalamamıştım öğrendiğim kadarıyla bir program varmış onu cdye yazdırıp takıyormuşuz ps2ye ve hddyide usbden bağlayıp oyunları oynayabiliyomuşuz?Bunla ilgili detaylı bilgisi olan varmı?
-
benim uzmanlık alanım :) öcelikle elinde IDE bağlantılı bi harddisk olması lazım samsung ya da maxtor olursa iyi olur daha sonra 2 adet dosya var biri oyunu harddşske atmak için (bunu pc den hallediyosun IDE harddiskini pc ye bağlayıp dvd room u nada ps2 oyunu koyup bur hard diske kopyalıyosun aynı işlemi ps2 ilede yaparsın ama uzun sürüyo baya ) 2. olarak diğer bi programı (HDLOADER) bi cdye yazıp ps2 ni koyuyosun ve bu cd harddiskindeki oyunlaır görmeni sağlıyo eğer modchip in destekliyosa bu programı (HDLOADER) memory card a atıp ta cd siz çalıştırabilirsin
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------
benim uzmanlık alanım :) öcelikle elinde IDE bağlantılı bi harddisk olması lazım samsung ya da maxtor olursa iyi olur daha sonra 2 adet dosya var biri oyunu harddşske atmak için (bunu pc den hallediyosun IDE harddiskini pc ye bağlayıp dvd room u nada ps2 oyunu koyup bur hard diske kopyalıyosun aynı işlemi ps2 ilede yaparsın ama uzun sürüyo baya ) 2. olarak diğer bi programı (HDLOADER) bi cdye yazıp ps2 ni koyuyosun ve bu cd harddiskindeki oyunlaır görmeni sağlıyo eğer modchip in destekliyosa bu programı (HDLOADER) memory card a atıp ta cd siz çalıştırabilirsin
-----------------------------Çok sağol hocam :) bi ayar verip deniycem en kısa sürede :)
-
hocam HDLOADER ı memory card a da atabilirsin demişsin onu nasıl yapacaz benimde oyle bir niyetim varda
Toplam Hit: 1587 Toplam Mesaj: 4