folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Ps2ye Harddisk Takmak Ve Oyunları Hddden Oynamak =) Bi Yardım Lazım Hafama Takıldı???

Ps2ye Harddisk Takmak Ve Oyunları Hddden Oynamak =) Bi Yardım Lazım Hafama Takıldı???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Şimdi ps2de hdd olduğunu biliyordum ama hiç kurcalamamıştım öğrendiğim kadarıyla bir program varmış onu cdye yazdırıp takıyormuşuz ps2ye ve hddyide usbden bağlayıp oyunları oynayabiliyomuşuz?Bunla ilgili detaylı bilgisi olan varmı?

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benim uzmanlık alanım :) öcelikle elinde IDE bağlantılı bi harddisk olması lazım samsung ya da maxtor olursa iyi olur daha sonra 2 adet dosya var  biri  oyunu  harddşske atmak için (bunu  pc den  hallediyosun IDE  harddiskini pc ye bağlayıp dvd room u nada ps2 oyunu koyup bur hard diske kopyalıyosun aynı işlemi ps2 ilede yaparsın ama uzun sürüyo baya )  2. olarak diğer bi programı (HDLOADER) bi cdye yazıp ps2 ni koyuyosun ve bu cd harddiskindeki oyunlaır görmeni sağlıyo eğer modchip in destekliyosa bu programı (HDLOADER) memory card a atıp ta cd siz çalıştırabilirsin

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

code_46 bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim uzmanlık alanım :) öcelikle elinde IDE bağlantılı bi harddisk olması lazım samsung ya da maxtor olursa iyi olur daha sonra 2 adet dosya var biri oyunu harddşske atmak için (bunu pc den hallediyosun IDE harddiskini pc ye bağlayıp dvd room u nada ps2 oyunu koyup bur hard diske kopyalıyosun aynı işlemi ps2 ilede yaparsın ama uzun sürüyo baya ) 2. olarak diğer bi programı (HDLOADER) bi cdye yazıp ps2 ni koyuyosun ve bu cd harddiskindeki oyunlaır görmeni sağlıyo eğer modchip in destekliyosa bu programı (HDLOADER) memory card a atıp ta cd siz çalıştırabilirsin
    -----------------------------

Çok sağol hocam :) bi ayar verip deniycem en kısa sürede :) 

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    hocam HDLOADER ı memory card a da atabilirsin demişsin onu nasıl yapacaz benimde oyle bir niyetim varda

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
Toplam Hit: 1587 Toplam Mesaj: 4