Ps3 De Oyun Nasıl Kaydedilir
-
Sa beyler bi ilerlemeli oyunda bunu ps3 e nasıl kaydedıcez kaldgmız yerden devam etmek ıcın memory kardsız oluyormu bu normal kendı hafızasına
-
Hiç mi bileniniz yok hepinizmi kadın programları izliyosunuz
-
oyun ne?
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
Hiç mi bileniniz yok hepinizmi kadın programları izliyosunuz
-----------------------------herkesin ps3 alıcak parası olmadığınıda kabul etmek gerek
-
Tamam buldum kurcalayınca :) bilmeyenlerede söylemıorm :L
-
söyle hocam bnde merak ettm bnm alet yok
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------Hiç mi bileniniz yok hepinizmi kadın programları izliyosunuz
Tamam buldum kurcalayınca :) bilmeyenlerede söylemıorm :L
-----------------------------Bu nasıl bir tutum hocam ? Kendine gel, tahribat ailesindesin.
Ayrıca bulduğun çözümü paylaşırsan seviniriz...
-
Bu konuya bakmayadabilirdin zorlamı baktrdılar begenemedysen okumaz ılgılenmezsın hocam modlar varsa bı sorun söyler sana ne oluyorkı takılıyorum sanane ?
-
müridin konuya girmeden bilme imkanı olsaydı böyle bi tutumda bulunulduğunun, girmezdi zannımca.
-
Girdi gördü baktıki zararlı içerik çıksın hocam lütfen bari sen savunma
-
PS2 gibi hafıza kartına gerek yok. PS3'te oyunlar, PS3'ün sabit diskine kayıt dosyalarını otomatik kaydediyorlar. Tabi şimdi oyunlarda da kayıt sektörleri vardır. Atıyorum C noktasına gitmeden oyun kaydedilmez ve sen B noktasında isen kayıt edilmemiştir oyun. Ayrıca kaydediliyor yazısını görmeden de oyun kapatılırsa oyun kaydı yapılmaz. Kısacası sen oyunu yükle, oyna; kaydetmesi makinaya kalsın. Ayrıca bi' aparat filan almana gerek yok. Ayrıca PS3 konusunda elektronik alan hariç sıkıntın olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Saygılar.