Ps3 Jailbreak
-
kuzende bi ps3 var, orj olmayan oyunları oynayabiliyormus onceden gecenlerde net e baglanmis ondan sonra oyunlari acmamaya baslamis sade orj oyunlari aciyormus jailbreak iptal olmus anladigim kadariyla net e baglaninca ps3 fln hic kullanmadm daha once bu islemler nasil oluyor flnda blmiyorum
yeniden jailbreak nasil yapilir, ben pc ye baglayarak yapabilirmiyim
veya nerden yaptirabiliriz..
-
-
version güncelleyip nete bağlandığı için jailbreak iptal olmuş , 4.20 version sanırım şuan 4.20nin jailbeakını beklemeniz gerekiyo yada version düşürmeyi deniceksiniz .
-
ReMiX bunu yazdı:
-----------------------------version güncelleyip nete bağlandığı için jailbreak iptal olmuş , 4.20 version sanırım şuan 4.20nin jailbeakını beklemeniz gerekiyo yada version düşürmeyi deniceksiniz .
-----------------------------+1 baska yontemi malesef yok
nette versiyon dusurme die aratirsan en son hangi surume kadar oldugunu bulup bilgi alabilirsin
-
Versiyon düşürme diye bişi yok bricklersin ps3ü. İnternete girincede versiyon felan güncellenmiyor o sadece psn girişi için geçerli bi sebep.
Kuzenin psn'e girmeye çalışmış sanırım oda versiyon güncelletmiş. Geri dönüşü şu an yok. İlerdede olmayacak gibi görünüyor. Yeni jailbreakde çıkmayacak gibi. -
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Versiyon düşürme diye bişi yok bricklersin ps3ü. İnternete girincede versiyon felan güncellenmiyor o sadece psn girişi için geçerli bi sebep.
Kuzenin psn'e girmeye çalışmış sanırım oda versiyon güncelletmiş. Geri dönüşü şu an yok. İlerdede olmayacak gibi görünüyor. Yeni jailbreakde çıkmayacak gibi.
-----------------------------yanlış. iOS'daki SHSH mantığı. versiyon 1 kere 3.55 olduysa istediğin versiyona çıkart, düşürebilirsin. board mu takarsın sadece firmware ile halledebilir misin bilmem ama mümkün.
-
İyi akşamlar arkadaşlar
Şu anki ps3'üm 320gb ve 4.41 versiyonda
nasıl kırabilirim bilen varmı?
-
konu madem hortladı banada lazım aslında, bi kac yerde okudum herhangi bir kopya oyun yukluyken internete girilirse makine yalan oluyomus dogruluk payını bilmedigim icin hic bir islem yapmadım :/
-
4.40 ve 4.41 CFW mevcut ama hangi sürümün üstüne yüklenir bilemem. Misalen 4.40 çektim dün onu yükleyecem ben de üşeniyorum 4.30 cfw üzerine kurcam. 4.30 CFW de var yani 4.20 ise makinenin orijinal fw'si yükseltme yapılabilir gibime geliyor.
Ayrıca nete bağlanma da PSN'de ban (yasaklanma) olayı oluyor ki ona da yazılım var UnBan diye bişiydi geçen gördüm. PS'nin mınakoyulmuş diyeyim siz anlayın yapılmayacak iş yok. Olmadı downgrade edersin yine paşa paşa oynarsın oyunlarını.
Caliber tarafından 29/May/13 09:46 tarihinde düzenlenmiştir