Ps3 Jailbreak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

kuzende bi ps3 var, orj olmayan oyunları oynayabiliyormus onceden gecenlerde net e baglanmis ondan sonra oyunlari acmamaya baslamis sade orj oyunlari aciyormus jailbreak iptal olmus anladigim kadariyla net e baglaninca ps3 fln hic kullanmadm daha once bu islemler nasil oluyor flnda blmiyorum

yeniden jailbreak nasil yapilir, ben pc ye baglayarak yapabilirmiyim

veya nerden yaptirabiliriz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReMiX
    ReMiX's avatar
    Erkek

version güncelleyip nete bağlandığı için jailbreak iptal olmuş , 4.20 version sanırım şuan 4.20nin jailbeakını beklemeniz gerekiyo  yada version düşürmeyi deniceksiniz .

Profil Görüntülenme : 59
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

ReMiX bunu yazdı:
    -----------------------------

version güncelleyip nete bağlandığı için jailbreak iptal olmuş , 4.20 version sanırım şuan 4.20nin jailbeakını beklemeniz gerekiyo  yada version düşürmeyi deniceksiniz .

+1 baska yontemi malesef yok 

nette versiyon dusurme die aratirsan en son hangi surume kadar oldugunu bulup bilgi alabilirsin

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

Versiyon düşürme diye bişi yok bricklersin ps3ü. İnternete girincede versiyon felan güncellenmiyor o sadece psn girişi için geçerli bi sebep.
    Kuzenin psn'e girmeye çalışmış sanırım oda versiyon güncelletmiş. Geri dönüşü şu an yok. İlerdede olmayacak gibi görünüyor. Yeni jailbreakde çıkmayacak gibi.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

Eredanne bunu yazdı:

Versiyon düşürme diye bişi yok bricklersin ps3ü. İnternete girincede versiyon felan güncellenmiyor o sadece psn girişi için geçerli bi sebep.
    Kuzenin psn'e girmeye çalışmış sanırım oda versiyon güncelletmiş. Geri dönüşü şu an yok. İlerdede olmayacak gibi görünüyor. Yeni jailbreakde çıkmayacak gibi.

yanlış. iOS'daki SHSH mantığı. versiyon 1 kere 3.55 olduysa istediğin versiyona çıkart, düşürebilirsin. board mu takarsın sadece firmware ile halledebilir misin bilmem ama mümkün. 

la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

İyi akşamlar arkadaşlar

Şu anki ps3'üm 320gb ve 4.41 versiyonda

nasıl kırabilirim bilen varmı?

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exTreMe
    exTreMe's avatar
    Erkek

konu madem hortladı banada lazım aslında, bi kac yerde okudum herhangi bir kopya oyun yukluyken internete girilirse makine yalan oluyomus dogruluk payını bilmedigim icin hic bir islem yapmadım :/

F<ornication U<nder C<ontrol of the K<ing :Pp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

4.40 ve 4.41 CFW mevcut ama hangi sürümün üstüne yüklenir bilemem. Misalen 4.40 çektim dün onu yükleyecem ben de üşeniyorum 4.30 cfw üzerine kurcam. 4.30 CFW de var yani 4.20 ise makinenin orijinal fw'si yükseltme yapılabilir gibime geliyor.

Ayrıca nete bağlanma da PSN'de ban (yasaklanma) olayı oluyor ki ona da yazılım var UnBan diye bişiydi geçen gördüm. PS'nin mınakoyulmuş diyeyim siz anlayın yapılmayacak iş yok. Olmadı downgrade edersin yine paşa paşa oynarsın oyunlarını.

Caliber tarafından 29/May/13 09:46 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 1297 Toplam Mesaj: 9