PS3 Kırdırma Şeysi
-
Arkadaşlar playstationu korsan oyun oynamak için kırdırdık diyelim
Peki online oyun oynamak isteyince ne oluyor ?
O düzeye gelebildilermi ?
-
Hocam online oun her zaman sıkıntı ama bu cobre ode oalyları falan artık eskidi işe yaramıyor son versiyonlarda.
Ya fabrika versiyonu 3.55 veya 3.56 olan bir makina bulup downgrade ile kıracaksın veya aşağıda verdiğim yöntemle gidip cfw li makinaya oyunları yükleyip komple direk senin cihaza kopyalayarak işini göreceksin.
http://www.newgamex.com/114-ps3-3000-ve-4000-oyun-yukleme-yontemi.html
-
Super slim dahil tüm makinalara artık oyun atılabilir durumda.
-
skyvalet bunu yazdı
tüm cihazlara ? yazılımsal olarak mı yoksa cobra ode ile mi ? gönül rahatlığı ile ps3 alabilir miyiz yani ?
-
http://www.ps4oyun.com/ps3-3000-4000-modellere-cfwli-ps3-olmadan-oyun-kopyalama/
-
hocam cihazına yazık etme online oynayamayacaksın kırdırırsan oyun fiyatları çok ucuzladı artık sahibinden sitesinden ikinci el ilanlarına bak ve donanımhaberde kardeşlik yöntemleri ile oyun fiyatlarına bak kırdırmanın gereksiz olduğunu sende anlayacaksın
-
Hocam online oynamayacaksan artık oyun oynamanın cok önemi kalmadı kimse co op ve single player için oyun oynamıyor zaten oynasan da bir call of duty bir battilefield single player i kaç saat ama multipalyer i 1-2 sene soluksuz hatta bf de 3-4 sene oynuyorsun sıkıntısız.
birde konsollara multiplayer için ayrı ücret ödemeye de gerek yok topla güzel bir pc steam dan g2a dan originden ucuza al oyunları arkana bakma.
-
KotomineKirei bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
tüm cihazlara ? yazılımsal olarak mı yoksa cobra ode ile mi ? gönül rahatlığı ile ps3 alabilir miyiz yani ?
Oluyo hacı bizim burda kafeci oluyo artık dedi.Psn store dan oyun alınca hafızaya atıyon yüklüyon ya.Super slim dede oyunu psn store dan alınmış gibi yapıyolarmış.Attıracam ben benim makinaya bir ara beklersen net sonucu söylerim ama adamlar oluyo dedi yani.Nettede bu bilgi var.Araştırırsan.
-
skyvalet bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
Oluyo hacı bizim burda kafeci oluyo artık dedi.Psn store dan oyun alınca hafızaya atıyon yüklüyon ya.Super slim dede oyunu psn store dan alınmış gibi yapıyolarmış.Attıracam ben benim makinaya bir ara beklersen net sonucu söylerim ama adamlar oluyo dedi yani.Nettede bu bilgi var.Araştırırsan.
eyvallah hocam, valla olduktan sonra dönüş yaparsanız memnun olurum.
-
Yaparımda ne zaman doldurcam o belli değil.Yapmak için Benden haber bekleme yani.Geç olabilir. 😁