PS3 Mü Alayım Xbox 360 Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar uzun süredir almak istiyorum zaten şimdi yorumları alıp hemen almıyıcam :D paramız yok okadar şimdi pc e oyun yüklemeye üşeniyorum indirmesi zahmet yüklemesi dahada zor bitane böyle bir alet alayım  sağlam bir kaç  siteden  ps3 oyun iso indirip   dvd e yazdırıp oynayayım yada xbox için olanını işte  bu xbox microsftun malı oldugu için fazla güvenemiyorum   banamı dandik malları geldi bilmiyorum ama 100 liralık lavyeleri boktan çıkdı 3 ayda işi bitti şimdi soracagım şey  hangisini tavsiye edersiniz ?  ve hangisinde oyun oynamak pıratik

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

kesinlikle ps3 hocam tek geçerim

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

metalkolik bunu yazdı:
    -----------------------------

korsan oynatılıyordu onda fakat nasıl ypaılıyor kolaymı ? aparatlar bulunuyormu jailbreak felan bir zımbırtı gerekiyor + taşınabilir hdd ? değilmi

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

walla hocam acayip kolay bi ftp ile çok kolay içine atabilirsin hatta daha da kolayı bi taşınabilir hdd yi fat32 e çevirip oynları direk onun içinden oynarsın. ps3 u alırken ftp programını mutlaka yüklet

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

kendım ps3 kullanıcısıyım ve mutluyum :D sımdı anladım kadarı ıle orjınal oyun oynamak nıyetınde deılsın ps3 alıcaksan eger versıyon onemlı en son 3,55 ustu versıyonlara cfw malesef yuklenemıo o yuzden sahte oynatmaz ayrıca bu ıslem ıcın 1 tanede harıcı HDD gereklıkı oyunları ıcıne atıoruz zahmetsız ve kolay oluo ps3 un ıcıne atabılırsınde ama acayıp zahmetlı bı ısh xbox hıc kullanmadım acıkcası bana cok ıtıcı gelıo ps3 yıne ps3 tur dıorum :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReMiX
    ReMiX's avatar
    Erkek

metalkolik bunu yazdı:

Profil Görüntülenme : 59
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

laptopa pes 2011 yükledim plazmaya yanlıtuyorum kolla oynuyorum açıkçası ps3 ten çokta farklı değil bence :) 

ps3 candır ama o para verilmez kanımca.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BauerAir
    BauerAir's avatar
    Erkek

hocam xbox bana daha cekici geliyor :D

Bauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

xbox al derim

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Kontroller:
    X'in kontrollerinin pille çalışıyor olması dezavantaj. Ama çok güzel bir kontroller yapmışlar helal olsun. PS3'ün kontrolleri azıcık el yoruyor ama şarj olayı çok güzel. 1 saat tak 10 saat oyna. İkincisi X'in kontrollerine göre daha hafif.

Kinect vs Move:
    Kinect bilindiği gibi XBOX'ın, Move ise PS3'ün yeniliği. Tek şunu söylüyorum: Oyunlarına bakın! Kinect oyunları bildiğin çocuk oyunu. :) Ama Move'a bakın. Killzone 3! Yani Move sana Killzone3'ü oynatırım diyo. Bi de kinect'e bak. Hahha! :D Move her türlü Kinect'i ezer yani hocam hem oyun bakımından hem kullanım bakımından. 

Korsan Oyun Zımbırtısı:
    Korsan olayı XBOX Slim modellerde şu anlık yok. Yani bir kaç eleman yapmış nasıl yapmışsa ama biz yapar mıyız meçhul. Kısacası ben yok diye biliyorum. Ama PS3'te cfw olayı var. Kırılmış olan 3.55 sürümdeki fw ile onlarca oyun oynayabilirsin. Ayrıca X'de dvd olmadan kesinlikle oyun açamazken PS3'te rom'un nerede olduğunu bile unutursun. Yani işin olmaz oyun için rom'la. E malum biz de korsana evet diyenlerdeniz bence yine PS3 üstün durumda.

Dayanıklılık:
    XBOX çok narin bir alet. Öyle herkes oynayamaz. Ama çok güzel ya çok zarif de herşey de zariflik değil. :) Çok sıcağı görünce arıza verir, tozu görünce arıza verir kontrollerine zaten kıyamazsınız. Ama çık sokağa bak PS3 kafelerde tozdan makinalar görünüyor mu? Kontrolleri yerlere çarpan çarpana. Yani PS3 bu durumda üstün ve daha dayanıklı. Şimdi bazı arkadaşlar ben X var sapasağlam diye muhalif olmasınlar gördük biliyoruz. :)

Oyunlar:
    XBOX'da budur dediğim tek oyun Gears of War'dır. Başkada oyun bilmem. Diğer türlü oyunlar da her türlü PS3 ezer. Bakınız : Killzone 3, Gran Turismo 5, Resistance 3 ve ve ve God of War 3. Bu oyunlar X'de var mı? Only on PlayStation ibaresini her yerde göremezsin hocam. Sony diyorum sonuçta. :) 

Ek olarak Sony ile çalışmışlığım yok ürünü çok meth ettim de... :) Ama fiyat bakımından olsun kalite olsun oyunlar olsun her türlü PS3 derim. Bir PS3 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    single player:ps3 , online: xbox 360

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 1956 Toplam Mesaj: 11