PS3 Mü Alayım Xbox 360 Mı ?
-
Merhaba arkadaşlar uzun süredir almak istiyorum zaten şimdi yorumları alıp hemen almıyıcam :D paramız yok okadar şimdi pc e oyun yüklemeye üşeniyorum indirmesi zahmet yüklemesi dahada zor bitane böyle bir alet alayım sağlam bir kaç siteden ps3 oyun iso indirip dvd e yazdırıp oynayayım yada xbox için olanını işte bu xbox microsftun malı oldugu için fazla güvenemiyorum banamı dandik malları geldi bilmiyorum ama 100 liralık lavyeleri boktan çıkdı 3 ayda işi bitti şimdi soracagım şey hangisini tavsiye edersiniz ? ve hangisinde oyun oynamak pıratik
-
kesinlikle ps3 hocam tek geçerim
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------korsan oynatılıyordu onda fakat nasıl ypaılıyor kolaymı ? aparatlar bulunuyormu jailbreak felan bir zımbırtı gerekiyor + taşınabilir hdd ? değilmi
-
walla hocam acayip kolay bi ftp ile çok kolay içine atabilirsin hatta daha da kolayı bi taşınabilir hdd yi fat32 e çevirip oynları direk onun içinden oynarsın. ps3 u alırken ftp programını mutlaka yüklet
-
kendım ps3 kullanıcısıyım ve mutluyum :D sımdı anladım kadarı ıle orjınal oyun oynamak nıyetınde deılsın ps3 alıcaksan eger versıyon onemlı en son 3,55 ustu versıyonlara cfw malesef yuklenemıo o yuzden sahte oynatmaz ayrıca bu ıslem ıcın 1 tanede harıcı HDD gereklıkı oyunları ıcıne atıoruz zahmetsız ve kolay oluo ps3 un ıcıne atabılırsınde ama acayıp zahmetlı bı ısh xbox hıc kullanmadım acıkcası bana cok ıtıcı gelıo ps3 yıne ps3 tur dıorum :)
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------- -
laptopa pes 2011 yükledim plazmaya yanlıtuyorum kolla oynuyorum açıkçası ps3 ten çokta farklı değil bence :)
ps3 candır ama o para verilmez kanımca.
-
hocam xbox bana daha cekici geliyor :D
-
xbox al derim
-
Kontroller:
X'in kontrollerinin pille çalışıyor olması dezavantaj. Ama çok güzel bir kontroller yapmışlar helal olsun. PS3'ün kontrolleri azıcık el yoruyor ama şarj olayı çok güzel. 1 saat tak 10 saat oyna. İkincisi X'in kontrollerine göre daha hafif.Kinect vs Move:
Kinect bilindiği gibi XBOX'ın, Move ise PS3'ün yeniliği. Tek şunu söylüyorum: Oyunlarına bakın! Kinect oyunları bildiğin çocuk oyunu. :) Ama Move'a bakın. Killzone 3! Yani Move sana Killzone3'ü oynatırım diyo. Bi de kinect'e bak. Hahha! :D Move her türlü Kinect'i ezer yani hocam hem oyun bakımından hem kullanım bakımından.Korsan Oyun Zımbırtısı:
Korsan olayı XBOX Slim modellerde şu anlık yok. Yani bir kaç eleman yapmış nasıl yapmışsa ama biz yapar mıyız meçhul. Kısacası ben yok diye biliyorum. Ama PS3'te cfw olayı var. Kırılmış olan 3.55 sürümdeki fw ile onlarca oyun oynayabilirsin. Ayrıca X'de dvd olmadan kesinlikle oyun açamazken PS3'te rom'un nerede olduğunu bile unutursun. Yani işin olmaz oyun için rom'la. E malum biz de korsana evet diyenlerdeniz bence yine PS3 üstün durumda.Dayanıklılık:
XBOX çok narin bir alet. Öyle herkes oynayamaz. Ama çok güzel ya çok zarif de herşey de zariflik değil. :) Çok sıcağı görünce arıza verir, tozu görünce arıza verir kontrollerine zaten kıyamazsınız. Ama çık sokağa bak PS3 kafelerde tozdan makinalar görünüyor mu? Kontrolleri yerlere çarpan çarpana. Yani PS3 bu durumda üstün ve daha dayanıklı. Şimdi bazı arkadaşlar ben X var sapasağlam diye muhalif olmasınlar gördük biliyoruz. :)Oyunlar:
XBOX'da budur dediğim tek oyun Gears of War'dır. Başkada oyun bilmem. Diğer türlü oyunlar da her türlü PS3 ezer. Bakınız : Killzone 3, Gran Turismo 5, Resistance 3 ve ve ve God of War 3. Bu oyunlar X'de var mı? Only on PlayStation ibaresini her yerde göremezsin hocam. Sony diyorum sonuçta. :)Ek olarak Sony ile çalışmışlığım yok ürünü çok meth ettim de... :) Ama fiyat bakımından olsun kalite olsun oyunlar olsun her türlü PS3 derim. Bir PS3 kullanıcısı olarak söylüyorum.
-
single player:ps3 , online: xbox 360