folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ps3 Oyunlar Hakkkında Soru?

Ps3 Oyunlar Hakkkında Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

ps3  bunlar  2 çeşit üretilmiş.biri japon digeri usa malı sanırım.oyunlarıda pal vs vs. bazıları ps2 oyunlarını okuyormuş.cg olayına gelince  onlarda cok farklı ,hangi oyunlar hangisinde açar ps2 ps3 , aradaki fark nedir,bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.tşkler..

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ps3_slim_120_gb_siifirr_550_tl_yetisen_alir-65WQQaXQQ18834799WQQpXQQdisplayitem?

mesela bunun sistemi NTSC

http://www.sahibinden.com/ps3_slim_250_gb_yeni_versiyon_gran_turismo_5_prologue_hediye_-WQQaXQQ18564114WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_chva

buda pal sistemi pal daha pahalı sanirim.pal japon malı olanmı acaba

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Tam pal nedemek bilmem ama :| Ben de ps3 var ps2 Oyunlarını taktım yemedi korsan oyun taktım makine kilitlendi elektirik fişini çekmen gerekiyor makineyi açman için :| Artı oyunlara gelince :| Japon yada usa bilmem ama orjin oyundan başkasını okumuyormuş taki çip taktırırsan Oda kaç apra bilinmez ama makineyi sikipde verecekleri kesin çip takarken :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husein
    husein's avatar
    Erkek

ewt iki çesit ps3 var ama onların farkı ps2 oyun cdlerin çalıstırması deil. tam olarak hangisi bende bilmiyorum ama birisi sadece lcd ve tarzı televizyonlarda renkli görüntü veriyor normal televizyonda siyah beyaz görübtü veriyor diğeri hepsinde çalısıyor o farklar bundan kaynaklanıyor. ayrıca daha ne çipini ne de korsan cdsini yapabildiler ama az kalmıstır yapmalarına :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

pal avrupa ntsc amerika ve japonya bölgeleri demek xbox 360 ta bölge ayrımı önemli oyunların çalışması açısından ama ps3 te böyle bir ayrım yok oyun pal da olsa ntsc de olsa her konsolda çalışır

işte öyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

yokmu konuyu daha iyi bilen arkadaşlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

ps3 su an icin turkiye standartlarina uygun bir oyun konsolu degildir cunku ps ve ps2 deki gibi cip takilarak kopya oyun calistiramiyor. ulkemiz sartlarinda ps3 alip bundan keyif alarak oynayabilecek kisi sayisi cok fazla degildir. ps3 hakkinda genis bir arastirma yapmadan gidip sony bayiisinden almistim yaninda bir adet oyun hediye ediyorlardi eski usul gibi dusunup cip taktirip oyunun dibine vuracagim derken o ps3 elimde patladi. simdi ona aldigim pes oyunlarini oynuyorum sadece. ps2 isi cip takilip kullanilan harbiden oyunun dibine vurulacak bir konsoldur evde interneten oyun indirip dvd ye basiyorum hemen oynamaya basliyorum.
    ps3 icin normal tv lerde siyah beyaz gosterme gibi bir olay yok. ama ayri bir kablo vasitasiyla beraver hd televizyonlarda sok gecirmene neden olacak sekilde goruntu vermektedir. en buyuk dezavantaji ise lanet olasi joistigidir kablosuz olmasindan dolayi hosuma gidiyordu ama belli bir sure sonra omrunun bitecegini ogrendim ve onun yerine yenisini almam gerektigini duyunca oturup aglayacaktim.
    ps3 de ps oyunun oynamak istiyorsan paraya kiyip orjinal oyun alacaksin o sekilde oynayabilirsin. tv nin altinda ps2 ve ps3 bulunmakta akat ne olursa olsun ps2 nin yerinin tutmamaktadir.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 7