folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder PS3 Oyunlarla İlgili Bir Soru

PS3 Oyunlarla İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

öncelikle bütün foruma selam (:
    Birkaç yakınım playstation kafe kuruyor haliyle alacağımız 7 ps3'ü kırdırıcaz yalnız şöle bir durum var arkadaşlar merak ettiğim ve tam bilgi sahibi olmadığım ,

biz ps3'ü kırdırdık diyelim daha sonrasında netten oyun ındırsem ve onları bır sekılde cd'ye yazsam yada ınternetten su anki cfw'ye uygun video vb seylerden bilgi alıp o sekilde oyun yüklesem herhangi bir sıkıntı yaratır mı ? 

konu geyiğe çevrilmezse sevinirim , gercekten bilgilerinize ihtiyacım var teşekkür ettim şimdiden herkese 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

PS3 lerde kopya disk çalışmaz chipli olsa dahi hdd ye atıp oyle oynayabilirsin

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

PS3 lerde kopya disk çalışmaz chipli olsa dahi hdd ye atıp oyle oynayabilirsin

-----------------------------

üstad yanlış bılmıyorsam su an en yüksek 3.55 cfw si vardı  bendeki orjinal oldugu için tam bılmıyorum. elinde 3.55 cfw atıldıkdan sonra nasıl oyun yükleyebiliceğime dair sağlam kaynak bulunuyor mu ? 
    (ben şöyle bir link buldum : http://www.skatyhd.com/2-ps3-oyun-yukleme-calistirma.html ) 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Bu işle uğraşıyorum hocam. Numaramı PM atıyorum, genel olarak her detayla ilgili yardımcı olabilirim.

Toplam Hit: 847 Toplam Mesaj: 4