PS3 Oyunlarla İlgili Bir Soru
-
öncelikle bütün foruma selam (:
Birkaç yakınım playstation kafe kuruyor haliyle alacağımız 7 ps3'ü kırdırıcaz yalnız şöle bir durum var arkadaşlar merak ettiğim ve tam bilgi sahibi olmadığım ,biz ps3'ü kırdırdık diyelim daha sonrasında netten oyun ındırsem ve onları bır sekılde cd'ye yazsam yada ınternetten su anki cfw'ye uygun video vb seylerden bilgi alıp o sekilde oyun yüklesem herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?
konu geyiğe çevrilmezse sevinirim , gercekten bilgilerinize ihtiyacım var teşekkür ettim şimdiden herkese
-
PS3 lerde kopya disk çalışmaz chipli olsa dahi hdd ye atıp oyle oynayabilirsin
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------PS3 lerde kopya disk çalışmaz chipli olsa dahi hdd ye atıp oyle oynayabilirsin
-----------------------------üstad yanlış bılmıyorsam su an en yüksek 3.55 cfw si vardı bendeki orjinal oldugu için tam bılmıyorum. elinde 3.55 cfw atıldıkdan sonra nasıl oyun yükleyebiliceğime dair sağlam kaynak bulunuyor mu ?
(ben şöyle bir link buldum : http://www.skatyhd.com/2-ps3-oyun-yukleme-calistirma.html ) -
Bu işle uğraşıyorum hocam. Numaramı PM atıyorum, genel olarak her detayla ilgili yardımcı olabilirim.