Ps3 U Kuramadim Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler kablolari taktim televizyonda ses vae goruntu yok tv yeni samsung tv lerden acaba nerde hata olabilir scard girisi sartmi ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

aynen ilk aldığın zaman scard girişini kullanıcaksın tüplü tv bul. ardından onu hdmi a geçireceksin görüntüyü. bende öyle olmuştu.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

h2run tarafından 18/Ağu/15 22:37 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

aynen ilk aldığın zaman scard girişini kullanıcaksın tüplü tv bul. ardından onu hdmi a geçireceksin görüntüyü. bende öyle olmuştu.

Hocam suanki tv tuplu degil yanliz hdmi ile bagliyoruz goruntu yok ? Suan hdmi kablosu ve guc kaynaginin kablosu takili baska eksik birsey varmi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Hocam suanki tv tuplu degil yanliz hdmi ile bagliyoruz goruntu yok ? Suan hdmi kablosu ve guc kaynaginin kablosu takili baska eksik birsey varmi

yok hocam zaten iki tane kablosu var dediğin gibi. ama benim hatırladığım kadarıyla default olarak scard a ayarlı geliyor. Bunu ayarladan değiştirmen lazım. aynı şekilde ses çıkışınıda ayarlayacaksın onu da hdmi seçeceksin. eğer ps3 ü sıfır aldıysan öyle olması lazım. ama 2. el aldıysan bilmiyorum senden önceki adam tüplü tv de oynuyor muydu :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

yok hocam zaten iki tane kablosu var dediğin gibi. ama benim hatırladığım kadarıyla default olarak scard a ayarlı geliyor. Bunu ayarladan değiştirmen lazım. aynı şekilde ses çıkışınıda ayarlayacaksın onu da hdmi seçeceksin. eğer ps3 ü sıfır aldıysan öyle olması lazım. ama 2. el aldıysan bilmiyorum senden önceki adam tüplü tv de oynuyor muydu :D 

Hayır default ölye gelmiyor. ps3 cihazımı kutusundan açtığım gibi hdmi kablo ile tvye bağladım çatır çatır açıldı.

Farklı hdmi portları varsa onları dene, bide hdmi kablonu değiştir. Çünkü bazı dandik hdmi kabloları ps3 ile sıkıntı yaşayabiliyor.

Hiç olmadı power off tuşuna 5-6 saniye bas iki kere bip sesi duyacaksın. Böylece cihaz hardware reset olucak. Daha sonra hdmi ile bağlanmayı dene olmadı composite kablo ile bağla daha sonra ayarlardan çıkışı hdmi olarak ayarla.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Hayır default ölye gelmiyor. ps3 cihazımı kutusundan açtığım gibi hdmi kablo ile tvye bağladım çatır çatır açıldı.

Farklı hdmi portları varsa onları dene, bide hdmi kablonu değiştir. Çünkü bazı dandik hdmi kabloları ps3 ile sıkıntı yaşayabiliyor.

Hiç olmadı power off tuşuna 5-6 saniye bas iki kere bip sesi duyacaksın. Böylece cihaz hardware reset olucak. Daha sonra hdmi ile bağlanmayı dene olmadı composite kablo ile bağla daha sonra ayarlardan çıkışı hdmi olarak ayarla.

hmm. ben sanki sıkıntı yaşadım öyle hatırlıyorum, uzun zaman oldu ama. yanlış bilgi verdiysem kusura bakma hocam :D dediği gibi kablodan kaynaklanıyor olabilir. başka bir sıkıntı gelmiyor aklıma.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

alınır mı bu saatten sonra ps3?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1049 bunu yazdı

alınır mı bu saatten sonra ps3?

Ben sifir almistim zamaninda biraz bekledik kendiliginden duzeldi ya

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

bende de olduydu zamanında. hdmi kabloyu değiştir geçiyor.

Bu imza çok eskidi artık...
Toplam Hit: 1043 Toplam Mesaj: 9
ps3