PS3 Ve PC Arasında Ağ Bağlantısı
-
Herkese merhaba!
Normal ethernet kablosu ile ps3 ve pc'yi birbirine bağlayarak ftp bağlantı gerçekleştiriyordum. Kabloları taktığım gibi pc, ps3ü tanıyordu. Windowstan linuxa geçtim ve bi müddet oyun yükleme filan yapmadım. Geçen indiriverdim ayıptır söylemesi atayım dedim kabloyu taktım pc tanımlanamayan ağ hatası verdi. Debian sistem vardı tanımadı, aynı şekilde ubuntu ve pardusta da tanıma sağlanamadı. Ayırca WinVista ve Win7'de halen tanımıyor. Ayrı pclerden denedim. PS3, pcden ip adresini alıyor ama pc ağı tanımlayamıyor. Önceden bu sorun yoktu. Sizce sorun ne olabilir.Neler yaptım?
Güvenlik duvarını tamamen kapatıp denedim. (sonuç negatif)
Farklı sistem ve bilgisayarlarda denendi. (sonuç negatif)
Farklı kablolarda denendi. (sonuç negatif)Saygılar.
-
peki ağ bağlantısı kurmaktaki amacın ne
-
FTP bağlantı sağlayarak HDD'ye oyun yüklemek.
-
hocam walla bnim notebook da win7 vardı bnde atamıyodum. sonra xp e çevirdim bide filezilla ftp yi kurdum canavar gibi atıyorum şimdi.
-
Atmada problemim yok ağ bulmuyor. Etherneti kablosunun bi ucunu ps3'e diğerini pc'ye bağlıyoruz ya işte ps3 ip adresini alıyor ama makina tanımıyor. Tanımlanamayan ağ diyor.
-
dostum bu videoda gayet ayrıntılı anlatılmış umarım işine yarar
http://www.youtube.com/watch?v=3r7q2WBGDt8
saygılar
-
3.55 cfw mi kullanıyorsun ?
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------
3.55 cfw mi kullanıyorsun ?
-----------------------------Evet.
Arkadaşlar oyun yüklemede nasıl olduğuyla ilgili problemim yok. Problem ağın tanımsız olması. Sebebini rica ediyorum sizlerden.