folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder PS3‘Ümü Kırdırmalımıyım?

PS3‘Ümü Kırdırmalımıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Merhaba,

Elimde bitane PS3 var kırılmamış, Pes 2013 falan almayı düşünüyorum aslında online oynamak istiyorum ama Oyunlar pahalı mı kırdırmadan ucuz yollu oyunlar varmıdır? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Mod : Konuları uygun bölümlere açalım..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Merhaba,

Elimde bitane PS3 var kırılmamış, Pes 2013 falan almayı düşünüyorum aslında online oynamak istiyorum ama Oyunlar pahalı mı kırdırmadan ucuz yollu oyunlar varmıdır? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

hocam sürümü nedir ? eğer kırarsan online oynayamazsın internete hiç bağlantı kurmaman lazım kurarsan kara listeye alıyordu sanırım. ben arkadaşımın ps3 ünü alıp kendim kırdım içinede internetten oyun indirip yükledim güzel oluyordu harddiskten oyunlar hızlıda açılıyordu. ps3 de online oynamak bedava ps4 de paralı mesela. oyunlar aslında pahalı değil artık pek ucuza satan yerler var biraz araştırman lazım sadece ben bakmıştım bir ara ama hatrlamıyorum. bende ps3 de yok ps4 de gta 5 i bekliyorum çıkınca alacağım

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Cobra ode ile cihazlarda oyunları online oynayabiliyorsunuz, korsan oyunları da çalıştırabiliyorsunuz. Eğer multiman ile kıracaksanız cihazı kırmayın derim, çünkü online oyun oynamak isteyeceksiniz buna eminim :) Yani diyeceğim o ki cobra ode ile kırın, multiman vs uğraşmayın. Orjinal oyunları satanlar da mevcut yarı fiyatının da altına bulabilirsiniz biraz takip ile. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Kırma bence oyunları ikinci el al oynadıktan sonra zarar etmeden satarsın zaten

Toplam Hit: 1446 Toplam Mesaj: 4