PSC International
-
Daha önce psc yi duyan var mı bilmiyorum. ben geçen hafta internette gezinirken gördüm...
Kısaca KARGO ve PAKETLEME işi yapılıyor. Normal kargo tarzında çalışıyolar ama extra yapılan iş kargonuzu paketlemenize gerek yok, adamlar kendi paketleme sistemleri var sizin kargonun cinsine ebatına göre ince ince paketleyip gönderiyolar. kargonuz önemli bişeyse isterseniz sigortada yapabiliyorlar. sizce bu iş yapılabilir mi? şuan bayilik veriyolar. bayilik için 67,500+KDV istiyolar bunun içinde eğitiminizi 3 adet makinenizi bölge çalışmasını yapıyolar. 1 tane ticari bir araç ve dükkan tadilatıda size ait. yani yaklaşık 110.000 tl cebinizden çıkıyor. franchise koşullarını aşağıda linkten daha detaylı öğrenebilirsiniz..
pscturkey.com.tr/franchisee.php
Örnek:

-
Çalışıyoruz mutluyuz :)
-
LuCiFeR bunu yazdı
Çalışıyoruz mutluyuz :)
çalışıyoruz derken bu firmayla mı çalışıyorsunuz yoksa bayiimisniz?
-
Firmayla çalışıyoruz abi manisa şubesiyle
-
fiyatları nasıl kardeş? yani ne gönderiyosunuz paketlemeli veya paketlemesiz kaça gidiyor? onlar mı sizi buldu siz mi onları buldunuz? biraz bilgi verirsen sevinirim.
-
Tr genelinde şuan aras ve ptt kargo network ünü kullanıyorlar 2 aykadar öncesinde yurtiçi ile çalışıyorlardı, sanırım biz onları bulduk yada onlar bizi tam hatırlamıyorum, fiyatlar gayet makul genel merkezlerinden tüm şubeler için pazarlık yaptıkları için sen gidip bir ptt kargoyla anlaşmak istesen mümkün değil vermiyorlar o fiyatları yada y.i vs diğer kargolar, gönderilerimiz genelde giysi üzerine yeni yeni ev dekorasyon ürünleri gönderiyoruz, paketlemelerini de 1 2 kez kullandık genelde sadece kargo gönderimi yapıyoruz, şuan ptt ve arasla kapıda ödemeleri de başladı vs vs...
Şuan aklıma gelenler bunlar :)
-
teşekkür ederim...
-
Sen bayilikmi almayı düşünüyorsun hocam ?
-
evet bayilik almayı düşünüyorum.