Psd Uzantili Dosyalar
-
Web uzerinde Psd uzantili dosyayi nasil calistirabilirim ve web uzerine atmadan once nasil editleyebilirim ve Psd uznatili dosyalari nasil onizleyebilirim ?
-
Acd see programını kurarsan tüm resim formatlarını açabilirsin. Düzenlemek istiyorsan en iyisi photoshop kurmak. Şu anda bana göre en sade en kullanışlı versiyonu Photoshop 7.0.
-
Pekiyi web uzerinde nasil yayinliyacagim ftpden attimmi olmuyor
-
Tam olarak ne yapmak istiyorsun. Web sayfanda psd resmi göstereceksen hiç mantıklı birşey değil. Png, gif, jpg olarak kaydet o şekilde sitene koy. Psd resimlerin boyutları çok yüksektir.
-
Hayir Tbt den bi arkadastan template aldim kurucam ama sadece yazi fontu ve psd uzantili bir dosya var napmam gerektigini bilmiyorum
-
Photoshop'ta psd'yi aç. File->save for web de. Kaydederken html'i seç. Psd dosyasını html olarak kaydedecek. Sen sitene html olarak kaydedilen dosyaları atacaksın. Psd dosyasını sayfa olarak kullanamazsın. O sadece tasarımdır.
-
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=203
bunu bir incele normal psd yi web üzerinden gösteremezsin.
önizleme için için ise adobe bridge kullanabilirsin
başka sorun olursa yaz yardımcı olmaya calisirim elimden geldiğince
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
Web uzerinde Psd uzantili dosyayi nasil calistirabilirim ve web uzerine atmadan once nasil editleyebilirim ve Psd uznatili dosyalari nasil onizleyebilirim ?
-----------------------------bridge ( photoshop ) ile öm izleme yaptırtabilirsin sanırım
Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 8