PSD'den HTML'e Çeviri
-
Arkadaşlar selam,
Web tasarımı yaparken Photoshop'ta psd olarak tasarladığım görüntüleri html ya da php artık ne olursa web sayfası şablonu olarak çevirebilecek bir program önerisi olan var mı?
-
Photoshop ile yapabilirsin.
-
ekstra programa ihtiyac duymadan ps de slice tool la parcalara ayırıp save for web devices dedikten sonra kayıt turunu html and images yaparsan html olarak cıktısını alırsın ;)
-
çeşitli programlar var bakabılırısn
-
çeşitli programlardan bir tanesinin adını sormuştum :)
-
program mı ?
amatör olarak yapmak istersen photoshopun slice aracını kullanabilirsin. profesyonel olarak yapmak istersen oturup tek tek satır satır elle yazarsın xhtmlini ve cssini. sadece bu iş bile tek başına bi meslek program falan arama boşuna.
-
meslek olduğunu biliyorum da internette araştırdığımda software or human coding gibisinden şeyler buldum. ben sadece merakımı gidermek için böyle bir programı denemek istemiştim :)
-
valla açık konuşmak gerekirse ben dreamweaverin veya benzer bir editörün design kısmını dahi kullanmak istemiyorum. yani durum o kadar ciddi :))) ama benim işimi görsün çok uzman birşey olmasa da olur diyorsan photoshopta slice tool yardımıyla kesip çıktı alabilirsin.
-
ehehe ben sadece ne olduğunu görmek istemiştim :) teşekkür ederim ilgin için