Psikolojik Bir Yasam Cikmazi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

İnsanlarin Hayatlarindaki psikolojik olaylari inceleyen biri olarak ..hic de memnun edici sonuclar elde edemedim. Baskalarinin dertlerini dinlerken soguk kanli olmam gerektigini biliyorum ama gün geldi ki

Artik kendi dertlerim baskalarininkini asmis oldu ..cözümmü istemiyorum ..cünkü hic bir seyin cözümü kolay deildir takmamak es gecmek dinliyor gibi görünüp dinlememekten slklLmadim ama bazi konularda

Bu böyle olmuyor ..sunu özetlemeliyimki ..paylasilmaz konularda insan psikolojisi cöküyor .beyin islemiyo

Ve Ne mantik Ne de hislerini düsünebiliyorsun .Su kadarini bilin . Hayati cekilmez yapan biziz .

Ama Hayatin Neresinde oldugunu bilmeyen birisi ..hic bir konuya tam anlamiyla ..egilemez yani yogunlasamaz ..Unutmamali her cikmazda bir cikar yol aramak yerine .Hayati bazen akisina birakmak gerek.. sizlere söyliyeceklerim bu kadar .yani düsüncelerim destek de olmanizi beklemiyorum Köstekte .

Sunu biliyorum Yasam Artik Psikolojik bir Cikmaz Benim icin . Sevgilerle .─!

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    walla seninle aynı durumdaydım biraz sabret (biraz değil hayvan gibi sabredeceksin) ve olayların daha da iyiye gittiğini göreceksin.

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    mutlu olmakta oturup aglamakta senin elinde

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    İstanbulun sisli havasinda geceleri yanliz basina tum karanlik ve kohpe sokaklarini gezmek... Her sabah evden cikarken tanidiklarinda kendine dair birseyler gormek... Olumu dusunurken daha dogrusu dusunemezken aklindan gecen tum dusuncelere yol vermek.. artik dusunemiyorum cunku hayatimin zaman gectikce ellerimden kaydıgını ve ruhumun cekildigini hissediyorum. beklemedigim yerlerden beklenmedik sorularla karsilasmaya basladim.. dunyadaki varligima bir ipucu ariyorum.. dinliyorum dinletebiliyorum ama takilmis bir pc gibi devamli formatlaniyorum. Hicbirseyi aklimda tutamaz, deli gibi sevdigim asklarima bile artik duygu besleyemez olmusum.. Eger zamanin akisina birseyleri nasil birakacaginizi bilmiyorsaniz sakin denemeyin.. Psikolojinin coktugu yer zamandan kopan bi parcca gibi oluyo.. kaderci olup cikiyorsunuz.. bence devamli israrci olmak var...... O da yettigi kadar... simdi eve gidecem ve eve gidene kadar tekrar dusunecem. eve gittigimde hicbirsey hatirlamicam. kendimi yatakta bulucam balkona cikip gecenin bi vakti son sigarami icicem ve sabah tekrar ayni seyleri yasicam..... hayat benim icin sadece bir kaos. cikilmayan bir kisir dongu.......;(

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Yasam cikmaz demisim ya ..o kelime aslinda hissettiklerimi anlatacak kadar yeterli deil .. her zaman sabir ruhun ilaci olmustur ben sabrettikce hersey daha kötüye gidiyor !'!

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 811 Toplam Mesaj: 5