folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Psikopat Bir Göz Çizim Tutorialı (Gimp)

Psikopat Bir Göz Çizim Tutorialı (Gimp)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler herif olayı resmen aşmış bi bakın o ne brush kullanımı yaf fotoşopçular da baksın başta göz çok boqtan bişiye benzio adam sonra coşuyo... Ben taklit edeyim dedim başaramadım :P

http://www.youtube.com/watch?v=d9EfZFeFhyg 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek
    güzel çizmiş adam bizim gibi değilki brushları enrde nasıl kullancagnı biliyor :D

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Ya şu heriflerin çizimleri çok manyak oluyo yaa :) bi ara dzportaldan photoshop tutorial cdleri indirmiştim herifler siyah beyaz çizimi renkli çizgi film kahramanına dönüştürüyo :S ilerde böyle çizim yapmak isterim şahsen :D

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wasd sana özel bir döküman vermek istiyorum normalde bu programlamayla alakalı ama farketmez çizim ve fotoş içinde bunlar geçerli

On yılda Programcılık (Burayı siz Grafik çizimi olarak algılayın) Öğrenin

http://ileriseviye.org/arasayfa.php?inode=programmingtenyears.html

lütfen bitir bu yazıyı ve düşüncelerini yaz 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Evet yazıyı yazan çok doğru ve yerinde yazmış :) o konu benimde dikkatimi çekiyordu programlama kitaplarını araştırırken.Şöyleki; adam 7 saatte yada 24 saatte falan sana hem programlama mantığını hemde program yazma kalıplarını öğretiyor.Madem bu kadar basit neden insanlar 4er yıl üniversite okuyor?Birde o 200-500 sayfa arası değişen kitabı ben nasıl o kadar kısa sürede okuyup kavrayacağım?Çok saçma,bir işte uzmanlaşabilmek için en azından birkaç yıl o iş üzerinde çalışmak gerekir.Html 'i biz dilden bile görmüyoruz ancak onu anlamak bile yeni başlayan biri için en azından 1 hafta-1 ay arası değişiyor çalıştığı kaynağa göre.Ben webdershanesinin offline html dersleriyle başlamıştım,tam olmasada öğrendim,web sayfası oluşturmaya çalıştıkça ihtiyaçlar doğrultusunda öğreniyor insan.Şu sıralar asp çalışıyorum,anlıyorum ama hadi hayırlısı :D :P Tasarım kısmına gelince; ben daha 1 yıldır falan photoshop kullanıyorum,efektleri,layerları vs. kullanmayı öğrendim çoğu şeyi ancak daha bilmediğim şeyler var,çünkü daha önce lazım olmadı :) ben bu vidyodaki adam gibi resim çizemem,çünkü sadece
     photoshop kullanabilmek yetmez,ayrıca resim çizme tekniğinide bilmek gerekir ki ben bilmiyorum :D

Yani bunları özetliyecek olursak,şipşak ne programlama öğrenilir nede tasarım.Bilgisayar ucu bucağı olmayan acayip geniş kapsamlı bi alet,kimse şak diye bi konu üzerinde uzmanlaşamaz :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Fotoşop kullanabilen adam aç kalmaz :)

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

HackMan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fotoşop kullanabilen adam aç kalmaz :)
    -----------------------------

Ya fotoğrafçılarda bile işe girilebilirde benim yaşımda adamı kim işe alır fotoşopçu die :/ halbuki orda çalışan adamların yaptıklarını bende yapabilirim.Nedir;

Sivilce temizlerim

Saçtaki parlamaları giderebilirim

Gözlerdeki kırmızılıkları yok edebilirim

Arkaplanı deiştirebilirim

Kıyafeti deiştirebilirim adamın üstündeki

Çerçeve fln her türlü oluşturup resmin etrafına koyabilirim vs. vs. :D yani fotoşopta çok şey yapabilirim ama wallpaperlarım pek tutulmuyo maalesef :/ :D 

Toplam Hit: 1378 Toplam Mesaj: 7