Psikopat Bir Göz Çizim Tutorialı (Gimp)
-
Beyler herif olayı resmen aşmış bi bakın o ne brush kullanımı yaf fotoşopçular da baksın başta göz çok boqtan bişiye benzio adam sonra coşuyo... Ben taklit edeyim dedim başaramadım :P
http://www.youtube.com/watch?v=d9EfZFeFhyg
-
güzel çizmiş adam bizim gibi değilki brushları enrde nasıl kullancagnı biliyor :D
-
Ya şu heriflerin çizimleri çok manyak oluyo yaa :) bi ara dzportaldan photoshop tutorial cdleri indirmiştim herifler siyah beyaz çizimi renkli çizgi film kahramanına dönüştürüyo :S ilerde böyle çizim yapmak isterim şahsen :D
-
wasd sana özel bir döküman vermek istiyorum normalde bu programlamayla alakalı ama farketmez çizim ve fotoş içinde bunlar geçerli
On yılda Programcılık (Burayı siz Grafik çizimi olarak algılayın) Öğrenin
http://ileriseviye.org/arasayfa.php?inode=programmingtenyears.html
lütfen bitir bu yazıyı ve düşüncelerini yaz
-
Evet yazıyı yazan çok doğru ve yerinde yazmış :) o konu benimde dikkatimi çekiyordu programlama kitaplarını araştırırken.Şöyleki; adam 7 saatte yada 24 saatte falan sana hem programlama mantığını hemde program yazma kalıplarını öğretiyor.Madem bu kadar basit neden insanlar 4er yıl üniversite okuyor?Birde o 200-500 sayfa arası değişen kitabı ben nasıl o kadar kısa sürede okuyup kavrayacağım?Çok saçma,bir işte uzmanlaşabilmek için en azından birkaç yıl o iş üzerinde çalışmak gerekir.Html 'i biz dilden bile görmüyoruz ancak onu anlamak bile yeni başlayan biri için en azından 1 hafta-1 ay arası değişiyor çalıştığı kaynağa göre.Ben webdershanesinin offline html dersleriyle başlamıştım,tam olmasada öğrendim,web sayfası oluşturmaya çalıştıkça ihtiyaçlar doğrultusunda öğreniyor insan.Şu sıralar asp çalışıyorum,anlıyorum ama hadi hayırlısı :D :P Tasarım kısmına gelince; ben daha 1 yıldır falan photoshop kullanıyorum,efektleri,layerları vs. kullanmayı öğrendim çoğu şeyi ancak daha bilmediğim şeyler var,çünkü daha önce lazım olmadı :) ben bu vidyodaki adam gibi resim çizemem,çünkü sadece
photoshop kullanabilmek yetmez,ayrıca resim çizme tekniğinide bilmek gerekir ki ben bilmiyorum :DYani bunları özetliyecek olursak,şipşak ne programlama öğrenilir nede tasarım.Bilgisayar ucu bucağı olmayan acayip geniş kapsamlı bi alet,kimse şak diye bi konu üzerinde uzmanlaşamaz :)
-
Fotoşop kullanabilen adam aç kalmaz :)
-
HackMan bunu yazdı:
-----------------------------
Fotoşop kullanabilen adam aç kalmaz :)
-----------------------------Ya fotoğrafçılarda bile işe girilebilirde benim yaşımda adamı kim işe alır fotoşopçu die :/ halbuki orda çalışan adamların yaptıklarını bende yapabilirim.Nedir;
Sivilce temizlerim
Saçtaki parlamaları giderebilirim
Gözlerdeki kırmızılıkları yok edebilirim
Arkaplanı deiştirebilirim
Kıyafeti deiştirebilirim adamın üstündeki
Çerçeve fln her türlü oluşturup resmin etrafına koyabilirim vs. vs. :D yani fotoşopta çok şey yapabilirim ama wallpaperlarım pek tutulmuyo maalesef :/ :D