Psikopatlıkla İlgili Bir Siteye Neler Konulabilir ?
-
psikopatlıkla ilgili bir siteye neler konulabilir ? ne gibi şeyler ziyaretçilerin ilgisini çeker ?
-
kanlı resimler, psycho resimler, güzel bir tasarım (bıçaklı, kanlı, dalgalı), münler ve siteye bakınca mantıklı bi tasarım. Güzel içerik ve ulaşma menüleri. mesela :
---Bölümler---
# Resimler
# Videolar
# .. uydur iştesiteyi portal yap. forum işne geçme derim :S
iyi bi domain ve host al. videoları free hostlarına koy. mesela giyotin.net var. burdan birsürü video bulabilirsin. öyle işte...
-
ünlü psikopatların ünlü hikayeleri cok ilgi ceker bence....
-
ayrıca sitende böle bi alt yapı varsa alttan calan bi death metal müzik örnek olarak
pungent stench sarkıları özellikle Praise The Names Of The Musical Assassins
gibi bişi yaparsan da iyi olur gibi
-
www.tahribat.com linki.
-
aslında kanlı iğrenc goruntuler yerine bence psikolojik zırvalıklar ve ünlü psikopat hikayeleri cok ii olur... farklı bişi olur... en azından bir tane uyen olur ( ben ) yani mesela psikopatların beyinleri farklı calışır.... "kan", "ölüm", "intihar" gibi kelimeler okuken bizim "çiçek" ."böcek", "tahta" kelimelerini okurken werdiğimiz tepkiyi werirler... yada kesinlikle yaptıkları şeyin doğru olduğuna inanırlar ... mesela.. amerikada ust uste bilmem kaç tane hemşireyi doğruyan adamı asmadan once sorguya cekmişler ve adam " ben aslında o kadarda kotu bir insan değilim" demiş :))
-
kollarına faça çek resdmini çek siteye yayınLa matrak oLuR :D
-
walla ben insan etinin tadı hakkında bilgi koyarsan ben gelirim cok merak ediyorum insan eti nasıl bisi diye. baslık acıcaktımda arkadaslar yadırgamasın diye acmayım dedım :D
-
sen bunu sorma gereği duyuyorsan bence hiç yapma o siteyi çünkü özentilikten ileri gitmez
-
rene abinin msn adresi :P
-
atzhai kaine nerde , ona danış sen. en psikopatımız odur :)
Toplam Hit: 1732 Toplam Mesaj: 11