Psp 1000K Hakkında Bilgisi Olan ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    arkadaslar bende böyle bi makina var ama içine oyun yukleyemıyorum muzıkde dınleyemıyorum bu alet hakkında bılgısı olan benı bıraz aydınlatırsa sevınırım

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    psp i biliyorum ancak 1000k lısını bilmiyorum.
    aynı şeyden bahsediyorsak psp'e oyun zaten yüklenmior.küçük kasetleri var.
    ayrıca yanında hafıza kartıda alıyorsun ve usb ile pc ye bağlayarak muzikte yükleyebiliosun kolaylıkla.
    tabi ikimizde playstation portable dan bahsediosak :)

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_211/tt.htm

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    nası hafıza kartına oyun yuklenmıyo mu abü 180 ytl para verdık hafıza kartı aldık :S sadece oyunu umd den oynaya bılıyoruz ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    versiyonuna bakacaksın 1.50 olması lazım
    sana verdiim sitede 1.50 ye downgrade ler var onları dene (uyarıorum yaptıın yasal deil garanti dısıdır)
    eğer 1.50 version yaparsan netten indirdiin iso oyunları karta atıp oynayabilirsin

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    version 2.50 ymıs hocam bı bakayım ben senın verdıgın sıteye

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    ben müzikde dinleyemıyorum 1 gb kart var ıcınde mp3 lerı psp/Music klasorunu ıcıne atıyorum ama psp yı acınca no track dıye bısıı yazıyo nedendır kı bu ??

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webmaster61
    Webmaster61's avatar
    Erkek
    hojam napıcaksın?ben solim sana:D

www.yourpsp.com a gir orda en yüksek wersion oralarda yazar.:D en son 2.7ydi galiba sora orda demo oyun wardır kesin onu indircen yalnız bunları yaparken psp formatlı memory stick ister.eger kartı takıp baglmıssan ve psp bulunamadı diorsa.ayarlar gir format memory stick de ama yedek almayı unutma ondan sonra tanıyacaktır.sora demo oyun resim mesim ne ararsan indir:P
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webmaster61
    Webmaster61's avatar
    Erkek
    müzik eklerken filan PSP/MUSIC aynen boyle.foto=PSP/PHOTO oyun PSP/GAME aynen boyle yaz.video için MP_ROOT war.eger bi videoyu pspde izlemek istersen total video converter war gel werim ben sana crack ile birlikte mustafahacioglu_61@hotmail.com ayrıca istediin herşeyi sorablrsn psp ile ilgili
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ozel mesaj at msn adresini. istedigin bilgiyi wereyim sana. mp4 film, mp3, oyun, oyun arsivi, pmp film izleme versiyon arttirma versiyon dusurme.... tabi hala sorunlarin varsa.

SYL 184
Toplam Hit: 1115 Toplam Mesaj: 10