Psp 3000 Yardım
-
Arkadaşlar merhaba..3000 serisi PSP almak istiyorum fakat bir tanıdığım henüz 3000 serisi kırılmadı,cihaz açılıp kapandığında firmware siliniyor sıkıntı yaşarsın dedi..Anlayan müritlerimizden yardım bekliyorum,saygılar =)
-
aynen denen doğrudur ama ben derim ki versiyon 5,03 yada altı bir psp 3004 al altı olursa 5,03e güncellersin..sonra hen leme olayı var bir açık tiff resmini görüntüleyemediğinden psp kapanıp tekrar açılıyor ve artık hen lidir sonra oyunda oynayabilirsin rahat rahat..şuan psp go çıktı fakat çoğu kişi 3004 slim serisinden vazgeçmiyor..dikkat etmen gereken versiyonu oda 5,03 yada altı olsun
peki nasıl bakılır psp yi açacaksın settings e geleceksin ordan system settings ordan aşağı ineceksin system information da yazıyor version 5.03 yazarsa yada altı al derim
-
Hocam çok teşekkür ederim yardım için =) Sahibinden.com da khalkedon elektronik satıyor bu cihazı duyduklarıma göre güvenilir bir yermiş..yine de mesajla sordum yanıt aldığımda buraya tekrar yazarım =)
-
khalkedon çok sağlam birisidir psp forumuda vardı hatta unuttum güvenle alabilirsin yani zaten normal dükkanı felan da var adresi belli istanbulda
-
hocam güvenilirlik konusunda tek problemim sattıkları 3000 modelinin böyle sıkıntılı olabilmesi :S
-
khalkedon firmware atıpta veriyor sanırım .
-
hocam zaten adamlar açıklamada yazmışlar tüm .iso oyunlarını çalıştırıyor 3000 serisi de kırıldı diye..fakat bir tanıdığım ilk postumda yazdıklarımı söyledi bunun üzerine de bir kurt düştü içime..çıkamıyorum işin içinden adamlara mesaj attım siteden gece,umarım dönerler..
-
Khalkedon'un numarası : 0536 480 55 03
Serbülent(Khalkedon) veya Levent(kardeşi) yanıtlayacaktır telefonu.
Aklındaki tüm soruları sorabilirsin.
Güvenilirlik konusunda kesinlikle sorun yaşamazsın.
Hakkını vererek yapıyorlar bu işi.
Bu konuyu ve mesajı referans olarak alabilirsin.
3000 serisi ile ilgili olarak, 2000 ve Fat'lerdeki gibi birebir CFW yükleme durumu yok.
Ama bu demek değil ki kopya oyun oynayamazsın, PSP'ni bekleme durumuna aldığın -tamamen kapatmadığın- sürece kopya oyunlarla bi sorunun olmayacaktır.
Diyelimki kapattın, bu da sorun değil, versiyon dosyalarını hafıza kartında tuttuğun sürece, çok kısa bi sürede yine kopya oynatacak duruma getirebilirsin PSP'ni.