folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PSP 4.01 De Homebrew Sorunu

PSP 4.01 De Homebrew Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    PSP 4.01 in kırılamama nedeni kartı mıdır, yoksa yazılımı mıdır? Buna bağlı olarak kırılamayan Slim 4.01 bi PSP yi homebrewler ve emulator oyunları için 5.03e update etsek 4.01 kırıldığında 5.03 ü beklemek zorunda kalır mıyız? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Tek nedeni anakartı. PSP'yi kırman yüklü olan versiyona bakmaz. Anakartına bakar. İstersen 5.03ü yükle bir sorun olmaz. Onların seri numaraları var, onlara göre bakıyorsun. Kırılır mı kırılmaz mı kesin anlaşılıyor. Millet kırılmaz der, sen yılmadan devam et, illa ki çözüm yolu bulursun :) Benimkine de kırılmaz denmişti ama kırık şuanda :)

PSP Forumlarında daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

ha o zmn 5.03 yapıyorum bari emulator oynayalım  demolardan bıktım :)

bi de serialde benimki HE0 ile başlıyo kırılması lazım ama pandora yemiyo..sen nasıl kırdın ?

forum diyosun da bilende bilmeyende PSP forumlarında olduğundan biri farklı söylüyo biri farklı akıl karıştırıyolar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Yap yap farketmez.

Hacı ÖM'den attığım foruma bak.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 4