Psp Alıcam...
-
selam murdielr psp lmak istiyorum gereksiz (bence) özellikler için slim veya psp 3000 serisi yerine psp fat veya 1000 sersinden almayı planlıyorum nette bulamadım ÖLÜ PİXELSİZ, ÇİZİKSİZ, KAYIP TUŞU OLMAYAN psp arıyorum ilgilenen varsa msn adresimi verebiirm (profilde var)bu arada 1-2 ay sonra alıcam para biriktiriyorum ...
-
Hocam slim tawsiye ederim, 3000 ler cok problem cikariyomus duyduguma gore, bnde slim var alayina gider suana kadar en ufak bi sorun cikarmadi.
-
slimle fat arasıdna çok bir değişiklik yokki zaten tasarım değişmiş biraz o kadar bu arada o kırma programı ve bir pyun yaklaşık ne kadar boyutu
-
3004 al bende var hiç bir problemi yok sadece şarj bitmesi durumunda carck işlemini baştan bir kaç aç kapa yapman gerekiyor. yeni crackleri çıktımı bilmyiorum. ama
LCD si olsun özellikleri olsun 2000 lerden çok çok üstün. 2000 lerde tekken oynarken eski lcd lerdeki gibi sülüet çıkıyo yavaş ekranlı yani .(arkadaşta 2000 war iyiki onu dinlememişim :D)
bu arada bana yalın fiyatı 320 çekmişlerdi 7 ay oluyo.
+pil ve crack işlemi +11 ay taksit = 410/11 tl den aldım.
-
psp 3000 350 liraya crack artı 100 oyun veririm . ama istersen psp 1000 de çiziksiz 300 lira oyun ve crack işlemi yaparım.
-
crack programı kaç mb gb ve1 oyun ort. kaç mb veya gb
-
hocam onun oralaması olmaz 3 mb de var 2 gbde var.
-
peki assass,n creed gta china towns god of war falan ne kadar kaç gb bide 1000 deki UMD için kendim hazırlaabiiemiyim yani o cdyi her yerde bulabilirmiym
-
pspvadisi.com a bak hepsini rahat rahat bulabilirsin ;)