folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PSP Den Anlayan Var Mı?

PSP Den Anlayan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek

sevgili müridler yeni bir PSP aldım ama bu iş sandığımdan da karmaşık çıktı eğer bu işten anlayanlar varsa birkaç sorum olacak..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    hoca sen soruyu sorsana direk ne bu böle gösterip elletmiosun:D

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ege
    ege's avatar
    Erkek
    ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca sen soruyu sorsana direk ne bu böle gösterip elletmiosun:D
    -----------------------------
      Sorunum şu ki dün yeni bir PSP aldım ne yazık ki pembe fat modeli versiyon system ayarlarından baktım 2.81 bi de nick diye bişey war o da P037.şimdi Memory Stick den oyun oynayabilmem için versiyonu hangi versiyona upgrade ya da downgrade yapıcam bu yaptığım versiyon değiştirme (downgrade ya da upgrade) işlemi bir defaya mahsus yapılıp bir daha yapılmayacak mı?ayrıca son birşey daha yine forumlarda verilen memory stick anlatımı karmaşık geşdi bu yüzden memeory stick tavsiyeniz hem marka model hem de kapasite açısından ne olur?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

bak şimdi ne gusel olmuş:D

sana bi iyi bi de kötü haberim var

kötü haber:

sorunun cevabını ben bilmiyorum

iyi habeR:

burası tahribat.com mutlaka bilen biri çıkar =)

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ben yardimci olurum istersen pm ile msn adresi at detayli anlatayim veya bilgi isteyen baskalari varsa genel olarak psp ler hakkinda bilgi vereyim

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

kaynak olması açısından veriyorum,

playstationturk.com ben ps3 ile ilgili çoğu şeyi burdan öğreniyorum. tavsiye ederim.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Fat modelleri slim modellerinden daha iyi (daha çok pil ömrü var), pembeler normallerinden daha pahalıdır. 2.81 i 1.5 e downgrade ediceksin. Kendin yapmaktan çekiniyosan başkasına parayla downgrade ettirebilirsin. 2 gbtetan fazla memory cardına gerek yok oyunları oynamak için. pspkurdu.com gibi  türkçe sitelerde gerekli program ve anlatımları bulabilirsin.

Hatta buldum sana sen kasma http://www.pspkurdu.com/konu452-psp-downgrade-duzenlendi-kolaylastirildi.html 

Anlatımı oku yaparsın.  

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

valla elime bu zamana kadar 4 psp gecti ve hepsinide basarili sekilde downgrade yaptim ve sonra upgrade yaptim hepside canavar gibi calisti onun haricinde 8 arkadasimada ayni islemleri yaptim ve hepside su anda memnun. msn e ekledim kardes. geri kalanlar isterlerse konu hakkinda aciklama yaparim ve isteyen varsa 40 dvd dolusu psp oyunu mevcut elimde. hepsi full ve saglam :)

SYL 184
Toplam Hit: 853 Toplam Mesaj: 8