Psp Hack Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    arkadaşlar psp hack hakkında bilgisi olan birileri var mı acaba firmware yi düşürmeden de umd emulatoru çalıştırmanın bi yolu varmı yada 2.5 için olan bi emulator varmı oyunlar çok pahalı ne yapmak lazım bi yardım etseniz ...

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hojm  ben psp hastasıyım ama bi almadım  onun bi programı avrdı adı aklıma gelmiyor onla versiyonu düşürebiliyordun hatta indirmiştim ama dün akşam makinaya format attım gitti herşey bulursam veririrm 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    yaa bende firmwareyi düşürmeden yapabilr myim onları araştırıorum ama bulamadım işte bu konuda bilgisi programı olan ark.ları arıorum.. bulursan PM at bana msn den konuşurus...

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hacı düşürülüyor aama 2,71 versiyon düşürülüyor arkadaşın tekinin psp bendeydi valla neler yapmıştım ama bence bunu alacağına git ps2 al daha iyi tam bir baş belası www.pspturkey.net her şey bulursun öğretirler iyi sitedir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı düşürülüyor aama 2,71 versiyon düşürülüyor arkadaşın tekinin psp bendeydi valla neler yapmıştım ama bence bunu alacağına git ps2 al daha iyi tam bir baş belası www.pspturkey.net her şey bulursun öğretirler iyi sitedir

baba dediğin site  davetiye istiyor. Yollayabilir misin davetiye acaba?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bir bulabilirsem davetiye yerini :D

hacı hemen mailini ver göndereyim  

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

psp-hacks.com

buraya bak  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı:

bir bulabilirsem davetiye yerini :D

hacı hemen mailini ver göndereyim

Al baba E-Posta adresim:tayok1@gmail.com 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    walla o site davetie istio ya varsa banada yollayabilr msnz register kodunu mail: bademre_31@hotmail.com yaa bana bu PSP spriteten çıktı geçen sene bala g.te bende Ps2 de var onada bi çip ayarlıcaz yeni çip gittii :)

Toplam Hit: 1295 Toplam Mesaj: 9