Psp Hack Hakkında Bilgi
-
arkadaşlar psp hack hakkında bilgisi olan birileri var mı acaba firmware yi düşürmeden de umd emulatoru çalıştırmanın bi yolu varmı yada 2.5 için olan bi emulator varmı oyunlar çok pahalı ne yapmak lazım bi yardım etseniz ...
-
hojm ben psp hastasıyım ama bi almadım onun bi programı avrdı adı aklıma gelmiyor onla versiyonu düşürebiliyordun hatta indirmiştim ama dün akşam makinaya format attım gitti herşey bulursam veririrm
-
yaa bende firmwareyi düşürmeden yapabilr myim onları araştırıorum ama bulamadım işte bu konuda bilgisi programı olan ark.ları arıorum.. bulursan PM at bana msn den konuşurus...
-
hacı düşürülüyor aama 2,71 versiyon düşürülüyor arkadaşın tekinin psp bendeydi valla neler yapmıştım ama bence bunu alacağına git ps2 al daha iyi tam bir baş belası www.pspturkey.net her şey bulursun öğretirler iyi sitedir
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı düşürülüyor aama 2,71 versiyon düşürülüyor arkadaşın tekinin psp bendeydi valla neler yapmıştım ama bence bunu alacağına git ps2 al daha iyi tam bir baş belası www.pspturkey.net her şey bulursun öğretirler iyi sitedir
-----------------------------baba dediğin site davetiye istiyor. Yollayabilir misin davetiye acaba?
-
bir bulabilirsem davetiye yerini :D
hacı hemen mailini ver göndereyim
-
psp-hacks.com
buraya bak
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------bir bulabilirsem davetiye yerini :D
hacı hemen mailini ver göndereyim
-----------------------------Al baba E-Posta adresim:tayok1@gmail.com
-
walla o site davetie istio ya varsa banada yollayabilr msnz register kodunu mail: bademre_31@hotmail.com yaa bana bu PSP spriteten çıktı geçen sene bala g.te bende Ps2 de var onada bi çip ayarlıcaz yeni çip gittii :)
Toplam Hit: 1295 Toplam Mesaj: 9