PSP Satan Var Mı?
-
temiz bir psp arıyorum, kopya oyun çalıştıranlardan, slim 2000 modeli olabilir mesela, ama siz satmayı düşünüyorsanız ve başka model varsa gene yazın. khalkedon da sıfırının 350 lira olduğunu düşünerek fiyat verin, yanında oyun verirseniz sizden alma olasılığım artar, son bişey daha var, nisan sonunda alacam, konuyu niye şimdiden açtın demeyin ;) neyse tekliflerinizi bekliyorum. sadece oyun satmak isteyen olursa gene yazsın, mesela 200 300 tane oyun satmak isteyen varsa yazsın. psp nin haşat olmamış olması, şarjının iyi gitmesi tercihimdir ;) aksesuarlara da önem veriyorum...
-
arada sırada konuyu uplarım böyle ;) yokmu satan?
-
iş güç bölümünde konusu vardı 3 kişi birden satıyordu bi şettiriveriver
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
iş güç bölümünde konusu vardı 3 kişi birden satıyordu bi şettiriveriver
-----------------------------o geçen gün açılan konuyu diyosun, 3üne de birden şettirdim konuyu açmadan ama pahalı diyorlar ;)
dur yasin arkadaş pm atmış onla konuşiyim..
-
hotboy dostum ben psp yi sattım:) 380 liraya bir elemana bagladim memlekette. bu arada gittigidiyorda garantisi olmayanlardan 250 ye satıyolardi kullanilmamis. onu al bari..
-
sirf slim olsun diye cracksiz alma, fat olsun crackli olsun abi, aklinda bulunsun :)
burdaki fiyatida vereyim ben bilgi olmasi acisindan, 200 yuro PSP 3000, Oyun dukkanlarindaki fiyat.
-
ilyas_selcuk@hotmail.com PSP satıyor ilgileniyosan
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------sirf slim olsun diye cracksiz alma, fat olsun crackli olsun abi, aklinda bulunsun :)
burdaki fiyatida vereyim ben bilgi olmasi acisindan, 200 yuro PSP 3000, Oyun dukkanlarindaki fiyat.
-----------------------------slimlerin de bazıları crackleniyor, baktım biraz, psp 3000 den öncekiler crackleniyor. bu arada orası neresi ?
furkan hocam;
ilyas_selcuk@hotmail.com u ekledim, şimdi onunla konuşuyorum
edit: ilyas_selcuk@hotmail.com psp fat satıyormuş, ikinci plana aldım onu.
-
psp 2000 ler crackleniyor (onlarda slim) 3000 ler daha cracklanmadi saniyorum, burasi Dublin/Irlanda.
2000 lerinde son cikanlari cracklanmiyo galiba, arastirma yapmadim o konuda tam bilmiyorum. ama 2000 cracklemek icin illede pandora alman lazim, oda aklinda bulunsun. o yuzden crackli al dedim. fat alirsan kendinde cracklarsin pandorasiz, problem yok.
-
sanırım ingiltere deki abimden isticem, telefonla görüştüğümüzde söyliyimde fiyat baksın, eğer fiyat uygunsa belki 3-5 tane getirtip satarım burda ;)